Kahdesti turvalleen: Marvel-sarjakuva Fantastic Fourin uutta versiointia yritetään jälleen kerran

Marvelin supersankareista mm. Iron Man, Doctor Strange ja Black Panther ovat pärjänneet elokuvamaailmassa pääasiassa hyvin. Jopa alkujaan Marvelin katalogista lähtöisin olevat X-Men-hahmot ovat kahmineet seikkailuillaan miljoonia lippuluukuilla, vaikka Marvel Studios ei olekaan ollut näiden elokuvien tekijänä. Kaikki Marvel-sankarit eivät kuitenkaan ole tarjonneet ns. kultasuonta leffantekijöille.

Fantastic Four alias Ihmeneloset on jäänyt lipputulomittelössä häntäpäähän. Hämmentävien kosmisten voimien kautta maailmaa suojeleviksi mutanteiksi muuttuvasta ihmisryhmästä kertovaa tarinaa on kerrottu elokuvissa 2000-luvulla alusta alkaen jo kahteen otteeseen (2005 ja 2015 - aiempi yritys vuodelta 1994 oli vieläkin huono-onnisempi). Molemmat kerrat ovat osoittautuneet lähinnä unohduksen arvoisiksi. Epäonnea saattaa selittää se, ettei rainojen tuotannosta vastannut Marvel Studios.

Sittemmin Fantastic Fourin oikeudet ovat siirtyneet jälleen Marvel Studiosille, ja yhtiö ilmoittikin viime joulukuussa Jon Wattsin luotsaavan ryhmän uutta elokuvaa. Tom Hollandin tähdittämän Spider-Man-leffasarjan luotsaajana tunnettu Watts onkin edelleen ainut isompi nimi, joka on virallisesti mukana tässä projektissa. Marvel-johtaja Kevin Feige totesi tuoreessa haastattelussaan, ettei esim. elokuvan näyttelijäkaartista kerrota vielä hetkeen.

- Katsotaan, miten käy tulevien kokoontumisten ja fanitapahtumien kanssa, missä voimme julkistaa lisää uutisia, Feige kuittasi elokuvaa koskeneet kyselyt.


Lähteet: MovieWeb, Insider

Kuva: 20th Century Fox/ Fantastic Four, 2015

R. Isoviita 03.07.2021 klo 23:05

Uusimmat uutiset