Ghostbusters ja toinenkin Sonyn megaleffa saavat jatkoa

Tuotantoyhtiö Sony on tehnyt paljastuksia suunnitelmistaan. Se aikoo jatkaa kahta elokuvasarjaansa, joiden viimeisimmät osat julkaistiin viime vuonna. Kyseessä ovat kauhukomedia Ghostbusters ja Spider-Man-universumiin liittyvä Venom.

Erityisesti Ghostbusters: Afterlifen ylistävä rummutus on ollut niin jämäkkää, ettei Sonyn ilmoitus CinemaCon-tapahtumassa oikeastaan ollut suuri yllätys. N. 200 milj. dollaria lippukassoilla ympäri maailmaa haalinut jatko-osa ilahdutti selvästi sekä kriitikoita että suurta yleisöä, vaikkei elokuvassa juuri nähtykään alkuperäisten Ghostbusters-leffojen päätähtiä.

Järjestyksessä toinen Venom-sooloelokuva, Let There Be Carnage, keräsi lipputuloja yli 500 milj. dollaria maailmanlaajuisesti. Vaikka suuri yleisö kävikin ahkerasti katsomassa Andy Serkisin ohjaamaa symbioottiseikkailua, sen arvosteluissa myös kummeksuttiin tekijöiden ensimmäisestä osasta poikkeavaa tyylivalintaa.

Sony ei vielä ilmoittanut, mihin suuntaan kolmannessa Venom-elokuvassa tai seuraavassa Ghostbusters-jatko-osassa mahdollisesti on tarkoitus lähteä. Myöskään tietoa siitä, jatkaako Jason Reitman jälkimmäisen ohjaajana tai Andy Serkis seuraavankin Venom-rainan puikoissa, ei ole annettu. Reitmanilla oli kuitenkin jo viime vuonna ajatuksia siitä, mitä Ghostbusters-maailmassa jatkossa tapahtuisi.


Lähteet: Collider, CinemaBlend, Box Office Mojo

Kuva: Sony/ Ghostbusters: Afterlife, 2021

R. Isoviita 26.04.2022 klo 14:25

Uusimmat uutiset