Nicholas Houltin tähdittämä koominen kauhuelokuva sai julkaisupäivämäärän

28.2.2022 12:39

Universal-yhtiön hirviöelokuvasarjaa jatkava Renfield alkaa vähitellen muotoutua. Vajaa vuosi sitten paljastui, että pitkään suunnitellun uuden Dracula-elokuvan sijasta yhtiössä haluttiin katsoa kohti uutta suuntaa. Tämä tarkoitti keskittymistä Draculan sijasta hänen apuriinsa, vampyyriksi epätoivoisesti haikailevasta Renfieldistä.

Renfield-elokuvan päärooli lankesi mm. Tolkien-elämäkertakuvauksesta tutulle Nicholas Houltille. Draculaa ei ole tarinasta tietenkään pyyhitty täysin pois, vaan klassikkohahmon manttelia kantaa tällä kertaa Nicolas Cage. Koska elokuvan lajityypeiksi on mainittu sekä komedia että kauhu, Cagelta on lupa odottaa melkoista revittelyä sivuroolissaan.

Virallisen synopsiksen mukaan Renfieldin on seurattava isäntänsä käskyä ja saalistettava tälle, jos Dracula niin tahtoo. Vuosisatojen jälkeen Renfield alkaa kuitenkin etsiä tietä pois isäntänsä varjosta.

Myös Lego Batman elokuvan taustalta tuttu Chris McKay toimii uutuuden ohjaajana. Universal on viimein ilmoittanut myös sen julkaisupäivämäärän: leffan maailmanensi-ilta on 14. huhtikuuta 2023.

 

Lähde: ComingSoon.net

Kuva:© Fox Searchlight Pictures All Rights Reserved (David Appleby)/ Tolkien, 2019

Lisää luettavaa