Poikkeuksellinen käänne: Universalin tuleva monsteriraina lähtee aivan uuteen suuntaan

Kun tuotantoyhtiö Universal alkoi puuhata vuonna 2014 Marvel-sarjakuvaleffojen hengessä omaa elokuvauniversumiaan, tuskin kukaan osasi arvata, miten tulisi käymään. Vuoden 2017 The Mummy -flopista on studiolla toivuttu vähitellen, ja nyt yhtiö suunnittelee jatkavansa klassisten hirviöidensä elokuvasarjan jatkoa, mutta uusin eväin.

Viimeisimmän tiedon mukaan studion kiikarissa olisi Dracula-tarinan sivuhahmoon, Renfieldiin, keskittyvä tarina. Kuten Bram Stokerinsa lukeneet tietävät, Draculan kätyrin, Rendfieldin kohtalo ei ollut hohdokas. Mielipuoleksi leimattu kummajainen suorastaan palvoi isäntäänsä ja uskoi voivansa tulla vampyyriksi natustamalla suihinsa kaikkea ötököistä pikkulintuihin.

Renfield-elokuvan ei kuitenkaan ole tarkoitus olla puhdasta kauhua, vaan tummanpuhuvaa komediaa. Elokuvan tuottaja, The Walking Deadin takaa tunnettu Robert Kirkman luonnehtii projektia näin:

- Teemme Universalille Renfieldiin keskittyvää elokuvaa. Se on hänen tarinansa Draculan apurina ja miten paskassa hommassa hän on. Se on hauska, erittäin väkivaltainen komedia.

Renfield-käsikirjoitusta rustaa Rick and Morty -animaatiohassuttelua ja Paluu pulpettiin -komediasarjaa kirjoittanut Ryan Ridley. Elokuvan ohjaajaksi on kyselty Chris McCayta, jolla on taustaa myös Robot Chicken -animaatiokomediasarjan ohjaajana. Renfield-leffasta on kuitenkin oletettavasti tulossa muuta kuin animaatio.


Lähde: SlashFilm

Kuva: Universal/Dracula, 1931

R. Isoviita 08.05.2021 klo 20:57

Uusimmat uutiset