Miljoonia tienannut mutta myös turhanpäiväiseksi rebootiksi haukuttu seikkailuleffa saa jatkoa

Robin Williamsin tähdittämä ysäriseikkailu Jumanji ei varsinaisesti kuulunut koomikon tähtihetkiin. Sen tarinaa jatkanut Jumanji: Welcome to the Jungle osoittautui kuitenkin lippukassoilla hyväksi menestyjäksi, vaikka Williamsin elokuvasta oli ehtinyt kulua 22 vuotta. Dwayne Johnsonin, Jack Blackin, Kevin Hartin ja Karen Gillanin tähdittämä fantasiaseikkailu sai ensimmäisen jatko-osansa 2019 ja jo keväällä huhuttu toinen jatko-osa etenee kovaa vauhtia.

Suunnitelmat jatko-osasta näyttävät pitkää nenää leffasarjaan nuivasti suhtautuneille, kuten The Timesin kriitikolle, joka luonnehti Welcome to Junglea taas yhdeksi turhanpäiväiseksi rebootiksi, tai New York Timesin kriitikolle, joka koki sen jatko-osan (Jumanji: The Next Level) toimintakohtaukset hengettömiksi. Ensimmäinen näistä elokuvista sai kuitenkin suuren yleisön mielipidettä mittaavan CinemaScoren mukaan peräti luokituksen A-, ja The Next Level melko kelvollisena pidetyn luokituksen B.

Tuottaja Hiram Garcia on vihjaillut, että järjestyksessä kolmas Dwayne Johnson-vetoinen Jumanji-raina ehtisi tuotantoon jopa jo ensi vuoden puolella.

- Meillä on todella hauska lähtöajatus sille. […] Jake [Kasdan] tekee meille Red One -leffan, joten se tulee ensin, mutta sellaisessa vaiheessa, kun Red One on ulkona, Jumanji[-jatko-osa] siirtyy pöydälle. Minusta tuntuu, että meillä on siihen mennessä kaikki valmiina ja saamme kolmannen elokuvan tekemisen käyntiin, Garcia kertoo.

Hän ei suostu luonnollisesti vielä paljastamaan leffan yksityiskohtia lähemmin, mutta kehuu seuraavaa Jumanji-leffaa hauskaksi ja nokkelaksi.


Lähteet: MovieWeb, Box Office Mojo, Rotten Tomatoes

Kuva: Sony/Jumanji: The Next Level, 2019

R. Isoviita 07.11.2021 klo 23:57

Uusimmat uutiset

Rust-elokuvan tragedia: Sheriffi on löytänyt tietoa patruunoiden alkuperästä

Myös Alec Baldwin antoi uuden haastattelun tapaukseen liittyen.

R. Isoviita

Tom Hollandin Spider-Man saattaakin jatkaa vielä toisen trilogian verran

Hollandin uusin Hämähäkkimies-seikkailu saa ensi-iltansa joulukuussa.

R. Isoviita

Legendaarisen, tekemättä jääneen Dyynin kuvakäsikirjoituksesta maksettiin miljoonia

Kulttiohjaajan rainassa oli tarkoitus olla mukana mm. Pink Floyd, Salvador Dalí ja Orson Welles.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...