Maailman parhaimmasta agentista valmistuu leffa, jossa nähdään myös Henry Cavill

5.8.2021 12:30

Kuka on seuraava 007, kun Daniel Craig on luopunut roolista? Tähän ei vielä tiedetä vastausta, mutta mm. Teräsmiehenä nähty Henry Cavill on mainittu fanien toivelistoilla. Jerseyläissyntyinen Cavill ei välttämättä ole jo nyt suuren kuuluisuutensa takia Bond-tuottajia miellyttävin vaihtoehto, mutta mies nähdään kuitenkin toisessa agenttielokuvassa.

Apple on ostanut hulppeaan 200 milj. dollarin hintaan elokuvaoikeudet vielä julkaisemattomaan mysteeriromaaniin Argylle. Ellie Conway -nimiseltä uudelta kirjoittajalta ensi vuonna julki tuleva teos on ennakkotietojen perusteella niin iso tapaus, että Argyllen kaavaillaan jopa aloittavan elokuvasarjan. Teoksen juonesta ei ole hiiskuttu tarkemmin, mutta Argyllen on mainittu kertovan maailman parhaimmasta agentista kansainvälisessä seikkailussa.

Leffaan on kiinnitetty Cavillin lisäksi näyttävä joukko muita tähtiä: Samuel L. Jackson, Sam Rockwell, Bryan Cranston, John Cena, Bryce Dallas Howard ja Catherine O’Hara. Sen ohjaa Matthew Vaughn (mm. Kingsman-elokuvat) ja kirjan sovittaa elokuvakäsikirjoitukseksi Jason Fuchs, joka oli myös mukana kehittelemässä tarinaa kehutulle Wonder Woman -elokuvalle.

 

Lähteet: Deadline, MovieWeb

Kuva: Paramount Pictures/Mission: Impossible – Fallout, 2018

Lisää luettavaa