Nicolas Cage kommentoi hänestä liikkunutta väitettä

18.5.2021 15:17

Näyttelijä, tuottaja ja käsikirjoittaja Seth Rogen on kirjoittanut elämästään kirjan, joka julkaistiin tänä keväänä. Yearbook-nimisessä teoksessa on useampia lyhyitä tarinoita, joita voi kuvailla huvittaviksikin. Eräs tarinoista liittyy Rogenin kollega Nicolas Cageen.

Rogen kertoo kirjassaan, että hänen supersankariseikkailunsa The Green Hornetin pahiksen rooli kiinnosti myös Cagea. Sarjakuvafanina tunnettu Cage olisi halunnut näytellä hahmoa kuitenkin hyvin eri näköisenä kuin rooliin lopulta palkattu Christoph Waltz teki: kaljuna miehenä, jolla on suuret tekohuulet ja jolle hiukset on tatuoitu päähän. Lisäksi Cage vaati saada näytellä roolia paksulla karibialaisaksentilla, josta hän antoi myös Rogenin kuvauksen mukaan hämmentävän esimerkin.

Cagen visio hahmosta oli vankka, mutta mitään siitä ei kuitenkaan haluttu käyttää The Green Hornetissa, eikä Cagekaan lopulta ollut enää innokas olemaan mukana projektissa. Myöhemmin näyttelijät osuivat kuitenkin vastakkain aiheeseen liittyen. Rogenin mukaan harmistunut Cage syytti häntä hahmonsa varastamisesta. Tuolloin vielä Rogenin tiiviinä yhteistyökumppanina tunnettu James Franco näytteli Cagen mielestä liiaksi samankaltaista hahmoa rikosdraamassa Spring Breakers.

Nyt Cage on kommentoinut Rogenin väitettä.

– Pidän Sethistä. Hän on hauska heppu ja selvästikin hyvä tarinankertoja. Toivon hänelle ja hänen kirjalleen kaikkea hyvää, Cagen lausunto kuuluu EW:n mukaan.

 

Lähteet: USA Today, Independent, EW

Kuva: XYZ Films/ Color Out of Space, 2019

Lisää luettavaa