Miksi Dave Bautista ei ole mukana James Gunnin Suicide Squadissa?

7.1.2021 21:59

Showpainijasta näyttelijäksi siirtynyt Dave Bautista jysähti monen elokuvankatsojan tajuntaan viimeistään vuoden 2014 Guardians of the Galaxyssa. James Gunnin ohjaama ja osin kirjoittama Marvel-seikkailu esitteli Bautistan siinä jykevänä alienina nimeltä Drax. Bautista oli myös yksi äänekkäimmistä julkisuuden henkilöistä, joka vaati Gunnin ottamista takaisin, kun ohjaaja oli saanut potkut leffasarjasta.

Bautista ole ei silti ole mukana Gunnin tulevassa Suicide Squad -rymistelyssä. Heidän yhteistyönsä uumoiltiin jatkuvan tässä rainassa, eikä DC:n sarjakuvaan pohjautuvan elokuvan rosoisesta hahmogalleriastakaan luulisi olevan vaikea löytää Bautistalle sopivaa roolia. Bautista on nyt vahvistanut syyn, miksi hän sivuutti Gunnin leffan.

– Etsin maukkaita [dramaattisia rooleja]. Luin sitten [Army of the Deadin] käsikirjoituksen ja se oli paljon syvällisempi ja monitasoisempi kuin kuvittelin. Ja ollakseni rehellinen, halusin töihin Zack [Snyderin] kanssa, Bautista kertoo. Hänellä on pääosa Snyderin Army of Deadissa, joten aikaa Suicide Squadille ei enää löytynyt.

Gunn ja Bautista palaavat silti samaan tiimiin kolmannen Guardians of the Galaxy -elokuvan myötä. Bautista toteaa lukeneensa jo sen käsikirjoituksen ja odottavansa kuvausten alkua loppuvuodesta.

 

Lähteet: EW, CinemaBlend, MovieWeb

Kuva: Disney/Marvel/Guardians of the Galaxy Vol 2., 2017

Lisää luettavaa