Tämä oli odotettavissa: Kolmas Ihmeotukset-leffa viivästyy jälleen

Johnny Deppin poistaminen velholeffasarja Ihmeotuksista ei tapahtunut ilman seurauksia. Tuoreimman tiedon mukaan tuotantoyhtiö Warner Bros. on päättänyt lykätä kolmatta Ihmeotukset-elokuvaa entisestään. Elokuvan uusi ensi-iltapäivä on kesäkaudella 2022.

Syynä eivät ole Deppin kanssa kuvattujen kohtausten uusintakuvaukset, sillä hän ehti raportoidusti kuvata vasta yhden kohtauksen elokuvaan Grindelwaldina. Vaikka työ Deppin kanssa jäikin kesken, näyttelijälle on luvattu maksaa hänen koko miljoonapalkkionsa roolityöstä, jota ei valkokankailla nähdä. Deppin korvaajan hankkiminen vie joka tapauksessa sen verran aikaa hänen osansa merkittävyyden takia, ettei vuoden 2021 ensi-iltaa pidetty aikataulullisesti sopivana. Aivan alkujaan elokuvan piti olla valmis tässä kuussa.

Deppin korvaajaksi on jo esim. Cinemablend-sivustolla ehdotettu Colin Farrellia, mikä olisi elokuvasarjan aiempien tapahtumien pohjalta myös luontevaa: [spoilerivaroitus] Farrell näytteli taikavoimin naamioitunutta Grindelwaldia sarjan alussa. Farrell ei kuitenkaan tällä hetkellä ole vapaana rooliin, sillä hän on kiinni The Batman -leffan kuvauksissa.

Kolmannen Ihmeotukset-elokuvan ensi-illan siirtäminen vuodella voi silti avata mahdollisuuden myös sille, että Warner Bros. saisi juuri Farrellin Grindelwaldin saappaisiin.


Lähteet: Indiewire, Cinemablend, Variety

Kuva: Warner Bros./Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset, 2018

R. Isoviita 10.11.2020 klo 11:25

Uusimmat uutiset