Johnny Depp sai lähteä Ihmeotukset-elokuvasarjasta, mutta hän ei ehkä jää ainoaksi

Näyttelijäpariskunta Johnny Deppin ja Amber Heardin yksityiselämän sotkujen nähtiin jo viime vuonna tekevän hallaa hänen työlleen Ihmeotukset-elokuvasarjan parissa. Velhotarinan pääpahiksen mantteli oli Deppin harteilla, mutta nyt Depp on vahvistanut saaneensa lähtöpassit roolistaan. Hänen mukaansa tuotantoyhtiö Warner Bros. Pyysi häntä eroamaan Gellert Grindelwaldin osasta avioeroskandaaliinsa liittyen.

Kolmannen Ihmeotukset-leffan Grindelwaldina nähdään näin ollen joku muu. Käytännössä tämä ei välttämättä ole suuri ongelma, sillä samaan maailmaan sijoittuvissa Harry Potter -elokuvissa näyttelijä Michael Gambon korvasi vuonna 2002 kuolleen Richard Harrisin professori Dumbledorena. Toisaalta Grindelwaldin on jo esitetty kykenevän muuttamaan ulkomuotoaan taikavoimin.

Depp ei välttämättä jää ainoaksi näyttelijäksi, jonka tie päättyy Ihmeotukset-elokuvissa skandaalin takia. Jo keväällä julkisuuteen levisi video, jossa leffasarjan Valio Barebonen (alk. Credence Barebone) näyttelijä Ezra Miller vaikuttaa kuristavan naista. Video oli kuvattu islantilaisessa baarissa, jossa Millerin kerrottiin joutuneen fanien ahdistelemaksi. Hyökkäyksen kohteeksi joutunut nainen oli väitetysti haastanut leikillään Millerin tappeluun, mutta tämä oli käynyt hänen kimppuunsa odotettua kovemmin ottein.

Video sai kuitenkin monet fanit tyrmistymään ja vaatimaan Millerille eroa niin hänen roolistaan Warner Brosin ja DC:n Flash-supersankarina kuin myös Ihmeotukset-leffasarjasta. Jo keväällä tuotantoyhtiössä ryhdyttiin harkitsemaan potkuja Millerille. Toistaiseksi hän on kuitenkin saanut pitää molemmat roolinsa, mutta tuotantoyhtiön on kerrottu seuraavan tilanteen kehittymistä.


Lähteet: Indiewire, Variety, We Got This Covered, Screenrant, Collider, Cinemablend

Kuva: Warner Bros./ Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset, 2018

R. Isoviita 07.11.2020 klo 14:41

Uusimmat uutiset