Kuinka kova James Bond -fani olet? Uuden leffan tiimoilta käynnistyi huima kampanja

Kuten aiemmin uutisoimme, vielä julkaisematon 007-raina No Time to Die on ollut myös suoratoistopalveluiden kiinnostuksen kohteena. Covid-19-viruksen takia jo vuoden verran suunnitellusta ensi-iltapäivästä lykättyä leffaa ei ole kuitenkaan haluttu myydä ennen elokuvateatterilevitystä esim. Netflixille.

Syy siihen, ettei No Time to Die ole päätynyt ennakkoon suoratoistopalveluille, on leffan tuotantoportaan määrittelemä hinta. Elokuvasta pitäisi maksaa raportoidusti peräti 600 milj. dollaria. Vaikka suoratoistoyhtiöt ovatkin pitäneet moista vaatimusta liian kalliina, Daniel Craigin viimeisestä Bond-seikkailusta voi teoriassa jättää tarjouksen myös muu taho.

GoFundMe-joukkorahoitussivustolla on alkanut Team Bond -nimisen tekijän kampanja, jonka tarkoitus on kerätä tarvittavat miljoonat No Time to Dien julkaisemiseksi jo tänä jouluna. Kampanjalla on myös jalo tarkoitus - jos 007:n fanikunta ei kerrytäkään elokuvan julkaisemiseen vaadittuja miljoonia, kampanjassa kerätyt varat lahjoitetaan heikompiosaisten lasten hyväksi.


Lähde: The Guardian

Kuva: Universal/No Time To Die, 2020-21

R. Isoviita 30.10.2020 klo 12:31

Uusimmat uutiset