Sacha Baron Cohen paljasti, kuinka hullua Borat 2:n kuvauksissa oli

Sacha Baron Cohen on 1990-luvulta asti kutkuttanut nauruhermoja mutta myös herättänyt raivoa satiirihahmoillaan. Näyttelijän menestyshahmo, kazakstanilainen toimittaja Borat, palaa repimään huumoria amerikkalaisista nyt 14 vuoden jälkeen toisessa elokuvassaan.

Baron Cohenin paluu Boratiksi saattoi tulla monille tänä vuonna yllätyksenä, mutta ilmeisesti aika on tehnyt tehtävänsä, eikä liian moni enää tunnistanut Baron Cohenin valepukuja. Borat 2, jonka koko nimi kuuluu Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan, ei silti ollut helppo kuvattava.

Näyttelijän mukaan hän esim. piilotteli tunteja ns. läskiasussa miesten wc:ssä, jotta hän pääsi iskemään konservatiivien kokoontumiseen ja yllättämään varapresidentti Mike Pencen. Toisaalta Baron Cohen joutui pelkäämään jopa henkensä puolesta, kun erääseen musiikkiesitykseen kerääntynyt oikeistolaisjoukko tajusi hänen olevan muuta kuin he olivat kuvitelleet. Baron Cohen kertoo joutuneensa rimpuilemaan koko voimallaan näiden otteesta. Tuossa tilaisuudessa hänellä oli turvanaan luotisuojaliivit.

Borat-jatko-osan tekemisessä vaadittiin myös melkoista metodinäyttelemistä:

- Vaikein asia, jonka jouduin tekemään, oli elää samana hahmona viisi päivää pandemian takia lukkojen takana. Heräsin, söin aamiaista, ja päivällistä ja menin nukkumaan Boratina, kun asuin yhdessä kahden salaliittoteoreetikon kanssa saman katon alla. Silloin en voinut olla hetkeäkään poissa roolihahmosta.

Boratin paluu tapahtuu Amazon Prime -suoratoistopalvelun kautta ensi viikon lopulla.


Lähteet: EW, CinemaBlend

Kuva: Amazon Prime/Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan, 2020


R. Isoviita 18.10.2020 klo 16:10

Uusimmat uutiset

Sir Sean Connery 1930-2020: Näitä tähden elokuvia et ehkä ole nähnyt

Legendaarinen James Bond -näyttelijä oli monessa mukana 1950-luvulta 2010-luvulle asti.

R. Isoviita

Hugh Grantilla on idea hittielokuvansa jatkon suhteen

Hurmurirooleistaan muistettava näyttelijä kiusoittelee faneja.

R. Isoviita

Mad Max -ohjaaja kumosi leffastaan kiertäneen erikoisen huhun

Näin oleellista asiaa ei hevillä sivuuteta.

R. Isoviita

Marvelin uuden supersankarileffan kuvaukset saatiin valmiiksi

Myös Jurassic Worldin tiimoilta kuuluu hyvää.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...