Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeudenkäyntiä lykättiin

Näyttelijäpariskunta Johnny Deppin ja Amber Heardin sotkuinen erojupakka ei näytä olevan kovin nopeasti ohitse. Molempien mainetta (kts. 13.4.19 ja 14.5.20) murjonut ruma riita oli tarkoitus nostaa pöydälle virginialaisessa tuomioistuimessa. Depp kuitenkin pyysi hiljattain lykkäystä oikeudenkäynnille, sillä hänen pitäisi osallistua myös kolmannen Ihmeotukset -elokuvan kuvauksiin - hän näyttelee elokuvasarjan pahista, velho Gellert Grindelwaldia.

Tapauksen tuomarina toimiva Bruce White ei kuitenkaan taipunut Deppin pyyntöön. Tämä ei silti tarkoita, etteikö Depp ehtisi leffan kuvauksiin, jos ne vain muuten on mahdollista järjestää aiemman suunnitelman mukaan Lontoossa, eli lokakuusta alkaen. Lykkäystä oikeudenkäynnille on kaikesta huolimatta tulossa.

Miljoonakannetta Heardia vastaan käsitellään näillä näkymin vasta toukokuussa 2021, mikä saattaa puolestaan sotkea hänen työkalenterinsa. Tuomari White näki parhaaksi siirtää oikeudenkäyntiä pitkälle kevääseen covid-19-virusepidemian takia. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun kyseistä oikeudenkäyntiä lykättiin juuri tästä syystä.


Lähde: Deadline

Kuva: Warner Bros./Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, 2018

R. Isoviita 12.09.2020 klo 20:49

Uusimmat uutiset