Tiesitkö: John Wick -leffasta haluttiin poistaa hyvin oleellinen asia

23.5.2020 23:31

Jokainen vuoden 2014 toimintaraina John Wickin nähnyt tietää, kuinka tärkeä hahmo Daisy on leffan päähenkilölle. Näin ollen saattaakin kuulostaa erikoiselta, ettei studio pitänyt Daisya, Wickin koiraa, erityisen tarpeellisena elokuvan kannalta.

John Wick -käsikirjoittaja Derek Kolstadin mukaan studio halusi Daisyn pois elokuvasta. Ohjaajien Chad Stahelski ja David Leitch piti panna kova kovaa vastaan, jotta Daisy lopulta saatiin leffaan mukaan. Kolstadin näkemyksen perusteella studiolla oltiin aluksi epävarmoja siitä, kuinka yleisö suhtautuisi koiraan.

John Wickin tarinaa on tarkoitus jatkaa edelleen. Näin Kolstad maalailee tulevaa:

– [Keanu Reeves] on tehnyt aika vähän jatko-osia. [Mutta] John Wickissä hän löysi jotakin itselleen tärkeää […]. En tiedä kuinka monta [jatko-osaa] on tulossa, mutta arvelen suunnitelman olevan nyt ainakin neljä tai viisi.

Neljäs John Wick -raina on jo aikataulutettu, joskin sen suunnitelmia on jouduttu muokkaamaan niin ikään Reevesin tähdittämän The Matrix -jatko-osan takia jo uudelleen. Alkujaan John Wick 4:n piti ilmestyä keväällä 2021, mutta viimeisten tietojen mukaan leffa saa maailmanensi-iltansa vasta toukokuussa 2022.

 

Lähteet: Comicbook, Variety, CinemaBlend

Kuva: Lionsgate/Summit Ent./ John Wick, 2014

Lisää luettavaa