Disney tekee jälleen yhden piirrosklassikkonsa uusiksi: Tätä luvassa

Jos tarkkoja ollaan, Disney alkoi oikeastaan kierrättää animaatioklassikkojaan jo yli parikymmentä vuotta sitten. Esim. 101 dalmatialaista - aitoa koiranelämää toi piirroskoirien sijaan valkokankaille oikeita koiria vuonna 1996 samaan tapaan kuin esim. Maleficent - Pahatar herätti prinsessa Ruususen ja ilkeän haltijatarkummin uudestaan henkiin vuonna 2014. Eikä viihdejätti ole lopettamassa kierrätystä vieläkään.

Marvelin Avengers-elokuvia menestyksekkäästi luotsannut duo, Russo-veljekset, ovat valmistelemassa ei-piirrettyä versiota Disneyn vuoden 1997 animaatioseikkailusta Herkules. Alkuperäisen piirretyn käsikirjoittajina toimivat myös suosikkianimaatio Aladdinistakin vastanneet John Musker ja Ron Clements, mutta uutta leffaa käsikirjoittaa David Callaham (The Expendables, Zombieland: Double Tap).

Russojen Herkules on yhä ns. alkutekijöissään. Jotakin siitä silti tiedetään jo: heillä ei ole aikomusta tehdä uudesta versiosta kovin läheistä kopiota alkuperäisestä. Kaksikko ei näin ollen seuraa viime vuoden Leijonakuninkaan mallia.

- Ajattelen, että pöytään pitäisi tuoda aina jotakin uutta, koska meidän näkökulmastamme tarinankertojina ei ole haastavaa tehdä suoraa käännöstä [piirroselokuvasta näytellyksi elokuvaksi], Anthony Russo huomauttaa.

Disney-animaatioissa musiikilla ja lauluilla on iso rooli, mutta parivaljakko ei välttämättä edes ole tekemässä uudesta elokuvasta musikaalia. Anthony Russo lupaa, että musiikki on varmasti osa uuttakin Herkulesta, mutta Zeus-jumalan poikaa ei siis ehkä nähdä ja kuulla kajauttamassa nuottiakaan heidän elokuvassaan.


Lähde: Collider

Kuva: Disney/Herkules, 1997


R. Isoviita 18.05.2020 klo 13:06

Uusimmat uutiset

Uusi Frasier-sarja: Tuore paljastus antaa toivoa

Kelsey Grammer palaa tuttuun rooliinsa, mutta luvassa on myös muuta.

R. Isoviita

Netflix perui kaksi valmista elokuvaansa

Suoratoistojätti yrittää pitää taloutensa kunnossa.

R. Isoviita

Madonnan elämäkertaleffa karahti karille - ilmeinen syy

Ei tule, päätti artisti.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...