Aladdin saa jatkoa: Will Smithin toivotaan olevan jälleen mukana

Kuten vuoden 1992 Aladdin-animaatio, myös viime vuonna ilmestynyt Aladdin-versiointi on saamassa jatkoa. Will Smithin, Mena Massoudin ja Naomi Scottin tähdittämä ei-animoitu seikkailuelokuva ei välttämättä vakuuttanut aivan jokaista alkuperäisen Disney-piirretyn ystävää, mutta sen lipputulot olivat silti massiiviset.

Vuoden 2019 Aladdin kahmaisi maailmanlaajuisesti yli miljardin dollarin lipputulot teatterikierroksellaan. Nyt sen tuottajat Dan Lin ja Jonathan Ehrich aikovat hieroa maagista lamppua jälleen. Heidän lisäkseen jatko-osan yhteydessä on mainittu käsikirjoittajien John Gatins (Real Steel, Lento) ja Andrea Berloffin (Straight Outta Compton, Blood Father) nimet. Tämän kaksikon tarkoitus ei ole versioida esim. vuoden 1994 Aladdin-jatko-osaa Jafarin paluu, vaan kehitellä aivan uutta Aladdin-tarinaa elokuvan pohjaksi.

Tällä haavaa ei ole tiedossa, odotetaanko viime vuotisen Aladdinin ohjanneen Guy Ritchien luotsaavan myös nyt suunnitteilla olevaa jatko-osaa, vai etsitäänkö sen ohjaajaksi aivan muuta henkilöä. Tuottajien toiveissa on kuitenkin saada ensimmäisen osan tärkeimmät näyttelijät, eli Smith, Massoud ja Scott, palaamaan tarvittaessa rooleihinsa hengeksi, Aladdiniksi ja Jasmineksi.


Lähteet: The Wrap, Variety, Box Office Mojo

Kuva: Disney/Aladdin, 2019

R. Isoviita 13.02.2020 klo 05:32

Uusimmat uutiset

Tom Cruise palautti palkintojaan takaisin

Golden Globe -palkintojen taustaorganisaatio vastatuulessa.

R. Isoviita

Legendaarisen toimintajännärin naistähti osastaan: ”Tarpeeton siinä elokuvassa.”

1960-luvun kaunotar muisteli osaansa Steve McQueenin rinnalla.

R. Isoviita

Jälleen uusi menetys Guardians of the Galaxy -perheessä?

Tiimin rivit ehkä kutistumassa.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...