The Walking Dead -tekijän uutuus suoraan elokuvaksi

19.12.2019 13:07

Vuodesta 2010 jatkuneen The Walking Dead -sarjan taustalla oleva samanniminen sarjakuva sai päätöksensä yllättäen viime kesänä. Sarjakuvan luoja, Robert Kirkman, joka on ollut tiiviisti mukana myös sen pohjalta versioitujen TV-sarjojen tekemisessä, on sittemmin kehitellyt toista sarjakuvaa.

Kyseessä on kertomus nimeltä Stealth, jonka sankari ei taistele eläviä kuolleita vastaan, vaan kamppailee Batmanin tavoin kotikaupunkinsa rikollisia vastaan. Tämä oikeudenpuolustaja menee toimistaan kuitenkin yllättäen liian pitkälle, mikä johtuu hänen sairaudestaan: Stealthin sankari nimittäin on jo vanhus ja hänen muistinsa murenee vähitellen Altzheimerin takia.

Kirkmanin uutuussarjakuva tulee kotimaassaan Yhdysvalloissa julki vasta ensi keväänä, mutta jo nyt siitä on tehty elokuvaussopimus. Stealth-leffan ohjaajaksi on valikoitunut Lee Daniels, jonka aiempiin ohjauksiin kuuluu mm. The Butler -draama. Rainan käsikirjoitusta työstävät myös Iron Manin ja Ihmisen poikien kirjoittajina toimineet Mark Fergus ja Hawk Ostby.

 

Lähteet: Deadline, Comingsoon.net

Kuva: Image/Stealth

Lisää luettavaa