The Batman: tämä leffasta tiedetään nyt

Matt Reevesin kirjoitettavaksi ja ohjattavaksi päätynyt supersankariraina The Batman alkaa muotoutua. Reeves sai käsikirjoituksensa elokuvaa varten valmiiksi jonkin aikaa sitten ja sen hahmoille on etsitty viime aikoina näyttelijöitä. Tuorein näyttelijäkiinnitys projektiin on muusikkotaustaa omaava Zoe Kravitz (Mad Max: Fury Road, Big Litle Lies), jolle lankesi Kissanaisen eli Catwomanin osa viime viikolla suoritetun testin jälkeen.

Kravitz ei ole ensi kertaa Kissanaisena, sillä hän esitti hahmoa jo Lego Batman elokuvassa pari vuotta sitten. Tällöin tosin häntä vain kuultiin roolissa, koska kyseessä on animaatio.

The Batmanissa nimisankarin viittaa kantaa Robert Pattinson, joka on jo sovittanut roolipukuaan. Reevesin käsikirjoitus keskittyy viime kertaista nuorempaan Batmaniin alias Bruce Wayneen. Elokuvaan on Pattinsonin lisäksi palkattu aiemmin myös komisario Gordonin näyttelijä. Hän on Westworld-sarjasta tuttu Jeffrey Wright.

Lepakkomiehen edessä on huhujen perusteella kova koitos, sillä leffan käsikirjoituksessa on väitetty esiintyvän useita merkittäviä Batman-sarjakuvien rikollisia. Siinä missä Kissanainen on perinteisesti ollut sekä Batmanin vihollinen että rakastettu, hänen lisäkseen leffan yhteydessä on nostettu esiin Pingviinin (Penguin) ja Arvuuttajan (The Riddler) nimet.

The Wolf of Wall Streetistä muistettava Jonah Hill on ollut ehdolla molempiin jälkimmäisistä rooleista. Toistaiseksi Hillin kanssa ei ole virallisesti kuitenkaan lyöty mitään lukkoon. Avoinna on lisäksi vielä se, kuka näyttelee Pattinsonin Batmanin uskollista palvelijaa, Alfredia. Tähän rooliin on epävirallisen tiedon mukaan harkittu mm. ex-Bond Pierce Brosnania, joskaan sen pidemmälle asiaa ei ole viety.

Reevesin kanssa leffassa työskentelee myös kuvaaja Greig Fraser, jonka kädenjälkeä on saatu ihailla aiemmin esim. elokuvissa Zero Dark Thirty ja Rogue One: A Star Wars Story. Virallista julkaisupäivämäärää The Batmanilla ei vielä ole, mutta Varietyn saamien tietojen mukaan sen alustava valmistumisvuosi on 2021.


Lähteet: Collider, Heroic Hollywood, Variety, THR, Deadline, Screenrant, Cinemablend

Kuva: Warner Bros./Batman v Superman: Dawn of Justice, 2016

R. Isoviita 15.10.2019 klo 13:00

Uusimmat uutiset

Johnny Deppillä on uusi rooli

Hollywoodin ulkopuolella.

R. Isoviita

Näyttelijäkonkarilla on idea Jokeri-elokuvaa varten

Willem Dafoelle on soviteltu Batman-pahiksen roolia fanikunnan puolesta.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...