Seuraava Terminator-raina ei saa maailmanensi-iltaa kesällä 2019

Monet Terminator-fanit haluaisivat jo ehkä leffasarjan pysyvän kuopattuna, mutta jatkoa on siitä huolimatta lupailtu. Uusi Terminator-raina oli aikataulutettu kesälle 2019. Tämä suunnitelma on kuitenkin nyttemmin hylätty.

Suunnitelman hylkääminen ei silti tarkoita, etteikö tekeillä jälleen olisi Terminator-elokuvaa. Tuotantoyhtiö Paramount nimittäin on vain siirtänyt leffan ensi-iltaa marraskuulle 2019. Siirtämiselle ei ole annettu tarkempia perusteluita, joten niitä voidaan vain arvailla.

Elokuvan puikoissa on ensimmäisen Deadpool-rainan ohjannut Tim Miller, mutta sen tuotannosta vastaa pitkästä aikaa James Cameron, joka myös ohjasi Terminator-franchisen kehutuimmat elokuvat. Cameron on luonnehtinut uutta elokuvaa Terminator 2:n jatko-osaksi, mikä ei myös aikamatkaamisen ympärillä liikkuvan tarinan kyseessä ollessa ole täysin käsittämätön ajatus. Elokuvan käsikirjoitusta muokataan joidenkin huhujen mukaan edelleen.

Alkuperäisessä elokuvassa ikoniset roolityöt tehneet Arnold Schwarzenegger ja Linda Hamilton ovat mukana myös tässä uusimmassa leffassa. Schwarzenegger oli hiljattain sydänleikkauksessa, mutta mikään lähde ei ole vahvistanut sen vaikuttaneen elokuvan julkaisupäivämäärän siirtämiseen.


Lähteet: Deadline, The Wrap, We Got This Covered

Kuva: Nordisk Film/ Terminator 3: Koneiden kapina, 2003

R. Isoviita 07.04.2018 klo 17:40

Uusimmat uutiset

Tuorein Spider-Man-leffa tekee kovaa tiliä edelleen

Tekijöillä tähtäimessä myös muuta.

R. Isoviita

Johnny Deppillä on uusi rooli

Hollywoodin ulkopuolella.

R. Isoviita

Näyttelijäkonkarilla on idea Jokeri-elokuvaa varten

Willem Dafoelle on soviteltu Batman-pahiksen roolia fanikunnan puolesta.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...