The Crow’n uusintafilmatisoinnilla menee kurjasti

18.11.2016 14:05

Goottihenkinen kauhuleffa The Crow muistetaan erityisesti pääosanäyttelijänsä traagisesta kuolemasta elokuvan kuvauksissa. Vaikka elokuva sai jatkoa myös Brandon Leen tapaturmaisen kuoleman jälkeen, vain kyseinen ensimmäinen osa on nauttinut kohtalaista arvostusta yleisön keskuudessa leffan iästä huolimatta. Viime vuoden maaliskuussa kerroimme suunnitelmasta kuvata The Crow uudelleen täysin uudella miehityksellä ja vielä vuosi sitten elokuva näytti toteutuvan, vaikka sen oikeudet omistanut Relativity-yhtiö olikin ajautunut konkurssiin.

Alkuperäisen The Crow’n suurimpia faneja lämmittänee uusin tieto, jonka mukaan uusintafilmatisointi on suurissa vaikeuksissa. Elokuvan pääosaan haikailtu John Huston ei ole enää projektissa mukana, eikä hänen tilalleen kaavailtu Game of Thrones -tähti Jason Momoa ole myöskään saatavilla rooliin tällä haavaa. Relativitylta koko elokuvaprojekti on siirtynyt Davis Filmsille, Highland Film Groupille ja Electric Shadow’lle. Näistä ensimmäinen on tuottanut mm. Resident Evil -elokuvia, Highland Film Group ja Electric Shadow ovat puolestaan melko uudehkoja alalla.

Jason Momoan lisäksi uusi The Crow -versio vaikuttaisi menettäneen myös ohjaajansa. Corin Hardy, jolla kyseinen tehtävä oli vielä viime vuonna, ei automaattisesti siirry leffan muassa esim. Davis Filmsille. The Crow Reborn -nimellä kulkenut leffaprojekti on näillä näkymin siis hyvin huonossa jamassa, vaikka elokuvan kuvausten on kaavailtu alkavan ensi vuonna.

 

Lähteet: Collider, THR, ScreenRant

Kuva: Miramax

Lisää luettavaa