Viikon kovimmat trailerit: mutantteja ja viidakon lakeja

Tähtien sodan jatko-osan Kiinan markkinoille suunnattu traileri on tuoreeltaan noussut puheenaiheeksi nk. spoilaavuutensa vuoksi. Koska Star Wars: The Force Awakens on muutenkin jo kaikkien huulilla, luomme tällä kertaa katseen muutamaan muuhun elokuvaan, joiden trailerit on julkaistu kuluvan viikon aikana. Ne eivät ehkä tule keräämään läheskään saman mittakaavan pottia kuin uusin seikkailu kaukaisessa galaksissa, mutta ovat silti vilkaisun arvoisia.


1. Jane Got A Gun

Suoranaisessa tuotantohelvetissä rämpinyt lännenelokuva on sittenkin tulossa elokuvateattereihin. Natalie Portmanin tähdittämä western koki sekä perin omituisen ohjaajan menetyksen että tuotanto- ja levittäjäyhtiö Relativity Median talousvaikeudet. Näistä huolimatta se näyttää ainakin trailerinsa perusteella ihan säälliseltä elokuvalta. Elokuvan Suomen ensi-ilta on vielä kysymysmerkki, mutta Yhdysvalloissa se julkaistaan tammikuun viimeisellä viikolla. Linkki.
2. Teenage Mutant Ninja Turtles 2

Teini-ikäisten mutanttininjakilpikonnien toinen uusi tuleminen sitten vuoden 2007 parjatun leffan osoittautui onnistuneeksi. Megan Fox ja vihreät martial arts -taiturit onnistuivat vakuuttamaan tarpeeksi monet vuonna 2014, jotta Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows sai tuottajilta vihreää valoa. Mm. sellaiset ikimuistoiset karjut kuin Bepopin ja Rocksteadyn takaisin valkokankaille marssittava raina pyörähtää teatterikierrokselleen Suomessakin kesällä 2016. Linkki.
3. THE BFG

Tässä on oikeastaan kyse ns. teaserista, mutta mittaa Roald Dahlin lastenkirja Iso kiltti jätti perustuvalla mainokkeella on melkein trailerin verran. Kultasormi Steven Spielbergin kädenjäljen huomaa jo kaukaa. Ohjaajan Disneyn kanssa yhteistyössä tekemän leffan on tarkoitus hurmata yleisöt myös 3D-muodossa. Elokuvan Suomen ensi-iltapäivää ei ole ilmoitettu, mutta esimerkiksi Ruotsissa sitä esitetään kesäkuun 22. päivästä alkaen ja Tanskassa lähes kuukausi myöhemmin. Linkki.
4. The Legend of Tarzan

David Yatesin (mm. Harry Potter ja kuoleman varjelukset: osa 1 ja 2) tulkintaa Edgar Rice Burroughsin tarinoista odotetaan mielenkiinnolla. Sitten Disneyn piirretyn Tarzanin vm. 1999 kyseinen hahmo ei varsinaisesti olekaan lippuluukuilta tuonut isoja hilloja. Nyt saattaa olla toisin, sillä ainakin trailerissa vilahtavat Alexander Skarsgårdin (True Blood) rintalihakset, Margot Robbien (The Wolf of Wall Street) totuttua itsenäisemmäksi kuvailtu Jane ja liuta taitavia näyttelijäkonkareita Christoph Waltzista John Hurtiin luultavasti houkuttelevat väen teattereihin. Tämänkään elokuvan Suomen ensi-iltaa ei vielä ole kerrottu, mutta ainakin muu maailma on näkemässä sen kesäkaudella 2016. Linkki.
Lähteet: CinemaBlend, SlashFilm, Collider, Tracking Board

Kuva: Village Roadshow Pictures

R. Isoviita 11.12.2015 klo 17:40

Uusimmat uutiset

Viime vuoden kamppailupätkä Mortal Kombat saa jatkoa

Hahmoja riittää useampaankin osaan.

R. Isoviita

Disney vastasi Peter Dinklagen kritiikkiin

Konsulttiapua on haettu.

R. Isoviita

Tuorein Spider-Man-leffa tekee kovaa tiliä edelleen

Tekijöillä tähtäimessä myös muuta.

R. Isoviita

Johnny Deppillä on uusi rooli

Hollywoodin ulkopuolella.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...