Kylmiltään kostowesternin ohjaajaksi

Mm. Natalie Portmanin (Black Swan) tähdittämän Jane Got a Gun -westernin ohjaajaksi aiemmin kiinnitetty Lynne Ramsayta (Poikani Kevin) ei ole tavoitettu kommentoimaan katoamistemppuaan. Ramsayn piti aloittaa alkuviikosta kostolänkkärin kuvaukset, mutta kuten mm. Dome.fi uutisoi, skottirouva jätti 150-päisen kuvausryhmänsä äimistelemään puuttumistaan heti ensimmäisenä päivänä. Elokuvan tuottaja Scott Steindorff oli Ramsayn tempauksesta niin käärmeissään, että uhkasi Deadlinen mukaan hoitaa paikalle pikavauhtia uuden ohjaajan Ramsaystä välittämättä.

Nyt on varmistunut, että Natalie Portmanin, Jude Law'n (Sherlock Holmes) ja Joel Edgertonin (The Thing) lännenelokuvan uudeksi luotsiksi on astunut Edgertonia nyrkkeilydraama Warriorissa ohjannut Gavin O'Connor. Amerikkalaisen O'Connorin tehtävä ei luonnollisesti ole helppo millään tavalla, sillä hän istuu Ramsayn pallille sen jäähdyttyä tuskin kokonaista vuorokauttakaan. On erittäin harvinaista, että tämän kokoluokan Hollywood-tuotannossa (n. 15 milj. dollaria) ohjaaja toimii Ramsayn tavoin.

Vaikka alkuperäisen ohjaajan lähdöstä ei ole varmaa selitystä, ScreenDaily on esittänyt, että syynä saattaisivat olla elokuvan viime aikojen neuvottelusotkut. Jane Got a Gunin sankarittaren sysää koston tielle hänen miehensä joutuminen luotisateeseen. Michael Fassbenderin piti näytellä tarinassa Portmanin vanhaa rakastettua, mutta hän erosi projektista ja Joel Edgerton, joka oli alkujaan elokuvan pahan pojan roolissa, siirrettiin puolestaan Fassbenderin saappaisiin. Tällöin uutena nimenä projektiin hankittiin vielä Jude Law, jonka on tarkoitus paikata Edgertonia elokuvan pahiksena. Ohjaaja Gavin O'Connorin puolesta sietää pitää peukkuja, ettei Janen kostoretki tästä enempää mutkistu. Lynne Ramseyn uran jatkolle yllätyskatoaminen tuskin tekee hyvää.


Kuva: John Steven Fernandez

Z.E 20.03.2013 klo 16:52

Uusimmat uutiset