Entinen Bond-tyttö hävisi totaalisesti Bondille

Daniel Craigin näyttelemän James Bondin rinnalla Bond-tyttö Camillea vuonna 2008 näytellyt Olga Kurylenko (kuvassa keskellä) tähdittää jälleen toimintapainotteista leffaa. Iso-Britanniassa viime viikonloppuna ensi-iltansa saaneen Momentumin maailmanensi-ilta oli jo kesällä, mutta ei toki maailmanlaajuisesti. Briteissä leffa koki ammattimaisen tyylikkäästä traileristaan huolimatta totaalisen mahalaskun.

N. 20 miljoonan dollarin (18,8 miljoonan euron) budjetilla toteutetun yhdysvaltalaistuotannon onnistui kerätä saarivaltion avausviikonloppunaan lippukassoilla vain 46 puntaa (65,60 euroa). Kymmenkunta teatteria pyöritti Momentumia, joka joutui kamppailemaan jo viime kuusta saleja täyttänyttä 007-raina Spectreä vastaan. Spectrekin tosin jäi viime viikonloppuna jo listakakkoseksi Britannian tilastoissa nuorisodystopia Nälkäpeli - Matkijanärhi, osa 2:lle. Momentumin virallinen listasijoitus oli 96.

Momentumin sijoitusta voi pitää yhtenä todisteena siitä, että elokuvan levittäminen suoratoistopalveluissa ja elokuvateattereissa yhtä aikaa on haastavaa. Kurylenkon yhdessä James Purefoyn (Pahan jäljillä) kanssa pääosittama ja varkaudesta salamurhahankkeeseen etenevä Momentum julkaistiin on demand -palveluissa samaan aikaan kuin se sai ensi-iltansa Britanniassa. Leffasta on puhuttu joissakin lähteissä myös Morgan Freeman -elokuvana, joskaan Freemania ei nähdä rainan trailerissa.


Lähteet: Independent, Variety, BFI

Kuva: Thaba Media

R. Isoviita 26.11.2015 klo 08:36

Uusimmat uutiset

Efektipuolen tekijöiden ahdingosta kaikuu karuja huhuja

Marvelin tallissakaan asiat eivät ole niin hyvin kuin ulospäin voi näyttää.

R. Isoviita

Karate Kid -leffasarja saa jatkoa, mutta ilman Jaden Smithiä

Uusi nuori, uudet murheet.

R. Isoviita

70’s Show’n tähti paljasti sairastuneensa vaikeasti

Ashton Kutcherilla oli hankala vuosi.

R. Isoviita

Clu Gulager on kuollut

Tähti ehti kunnioitettavaan ikään.

R. Isoviita

James Francon tuore roolikiinnitys nostatti äläkän

Diktaattorin elämästä tehdään leffaa.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...