007 uudelleen ja uudelleen


Jokaisella on varmasti mielessään jokin elokuva, jonka haluaisi katsoa uudemman kerran. Harvemmin kuitenkaan kukaan on valmis myöntämään haluavansa nähdä vielä julkaisematonta leffaa uudestaan. Yhdysvalloissa, Regal-ketjun teattereissa, on kuitenkin aloitettu kampanja, joka on suunnattu vain kovimmille James Bond -faneille.

Kyseisessä kampanjassa tarjotaan rajatulle ostajajoukolle mahdollisuus nähdä tuleva James Bond -raina, Spectre, niin monta kertaa kuin sielu sietää. Lähes äärettömän katselumäärän käsittävä erikoislippu maksaa 100 dollaria, eli vain hieman vähemmän kuin 12 kappaleen setti paikallisia lippuja yleensä. Tämän Spectre-lipun ostajan ei kuitenkaan tarvitse siis tyytyä vain 12 katselukertaan, vaan hän voi elää uuden Bond-elokuvan "ikuisesti" - mahdollisuus, jota ei suomalaiskatsojille ei ainakaan vielä ole tarjottu.

Todella kovaa faniryhmää kyseisen lipun ostaja edustaakin, sillä Spectren huhutaan olevan myös toistaiseksi pisin 007-leffa. Elokuvan tarkkaa virallista kestoa ei vielä ole julkaistu, mutta esim. Vue-ketjun teatterien kotisivulle sille on määritelty kestoksi peräti 2 h 50 min. Uudempi Casino Royale ja Skyfall Bond-rainat ovat molemmat edustaneet niin ikään sarjansa pisintä osastoa, sillä ne ovat kestäneet hieman yli 2 h 10 min.


Lähteet: THR, The Guardian, Vue

Kuva: Francois Duhamel/MGM

R. Isoviita 15.09.2015 klo 11:07

Uusimmat uutiset

Mitä kummaa? Disney laittoi irlantilaiskylän uuteen uskoon

Pitkään odotettu jatko-osa tekeillä.

R. Isoviita

Leffalippupalvelua epäillään toimista käyttäjäkuntaansa vastaan

Yhdysvaltalainen palvelu sai lokaa päälleen.

R. Isoviita

Kauhusarja Scream jatkuu, mutta mistä nyt on kyse?

Wes Cravenin aloittama leffasarja tekee paluuta ensi vuonna.

R. Isoviita

Etkö saa tarpeeksesi Jurassic Parkin kuumasta kaaosteoreetikosta? Lisää tulossa…

Jurassic World: Dominion ei ole ainut, jossa Jeff Goldblumin hahmo seikkailee jatkossa.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...