007 uudelleen ja uudelleen

15.9.2015 11:07

Jokaisella on varmasti mielessään jokin elokuva, jonka haluaisi katsoa uudemman kerran. Harvemmin kuitenkaan kukaan on valmis myöntämään haluavansa nähdä vielä julkaisematonta leffaa uudestaan. Yhdysvalloissa, Regal-ketjun teattereissa, on kuitenkin aloitettu kampanja, joka on suunnattu vain kovimmille James Bond -faneille.

Kyseisessä kampanjassa tarjotaan rajatulle ostajajoukolle mahdollisuus nähdä tuleva James Bond -raina, Spectre, niin monta kertaa kuin sielu sietää. Lähes äärettömän katselumäärän käsittävä erikoislippu maksaa 100 dollaria, eli vain hieman vähemmän kuin 12 kappaleen setti paikallisia lippuja yleensä. Tämän Spectre-lipun ostajan ei kuitenkaan tarvitse siis tyytyä vain 12 katselukertaan, vaan hän voi elää uuden Bond-elokuvan ”ikuisesti” – mahdollisuus, jota ei suomalaiskatsojille ei ainakaan vielä ole tarjottu.

Todella kovaa faniryhmää kyseisen lipun ostaja edustaakin, sillä Spectren huhutaan olevan myös toistaiseksi pisin 007-leffa. Elokuvan tarkkaa virallista kestoa ei vielä ole julkaistu, mutta esim. Vue-ketjun teatterien kotisivulle sille on määritelty kestoksi peräti 2 h 50 min. Uudempi Casino Royale ja Skyfall Bond-rainat ovat molemmat edustaneet niin ikään sarjansa pisintä osastoa, sillä ne ovat kestäneet hieman yli 2 h 10 min.

Lähteet: THR, The Guardian, Vue

Kuva: Francois Duhamel/MGM

Lisää luettavaa