DiCapriosta sarjamurhaaja?

12.8.2015 10:10

The Wolf of Wall Street -elokuvassa viimeksi voitokasta yhteistyötä tehneet Leonardo DiCaprio ja Martin Scorsese puuhaavat jälleen yhteistä elokuvaa. Kyseessä on oikeastaan eräs monista ikuisuusprojekteista, sillä DiCaprio on halunnut tehdä tämän roolin jo vuosia. Hänen osanaan olisi esittää sarjamurhaajaa, joka terrorisoi Chicagoa todellisuudessa 1800-luvun lopulla.

Paramount-elokuvayhtiö on ostanut murhaajasta kertovan Erik Larsonin The Devil in the White City: Murder, Magic and Madness at the Fair That Changed America -kirjan oikeudet suuressa huutokaupassa, jossa teoksen oikeuksia havittelivat myös mm. Universal ja 20th Century Fox. Diiliin sisältyi, että Leonardo DiCaprio näyttelisi leffan pääosan Martin Scorsesen ohjauksessa. Leffa on tällä hetkellä nimetty kirjan mukaan The Devil in the White Cityksi.

Tosipohjaisen tarinan muokkaa elokuvakäsikirjoitukseksi mies nimeltä Billy Ray, jonka nimi on nähty myös todesta ammentaneen Tom Hanks -raina Captain Phillipsin lopputeksteissä. Nyt käsittelyyn tuleva sarjamurhaajatarina on varsinainen tapaus: Deadline vertaa murhaaja H. H. Holmesia Uhrilampaiden Hannibal Lecteriin. Holmes tappoi nuoria naisia ja muita ihmisiä vuonna 1893 eri lähteiden mukaan 27-200.

Lähteet: Deadline, Screenrant

Kuva: SF Film/ The Great Gatsby (2013)

Lisää luettavaa