Kulttimainetta nauttiva The Crow tehdään uusiksi

17.3.2015 07:40

Tummanpuhuvan toimintafantasia The Crow’n uusi tuleminen on tapahtumassa entistä varmemmin. Peräti ministeritasolta tulleen vahvistuksen mukaan leffaa ryhdytään kuvaamaan Britannian Pinewood Studiosilla. Alex Proyasin ohjaaman ja 1990-luvulla kulttimaineeseen kohonneen kostorainan pohjana toimineen sarjakuvan tekijä James O’Barr on puolestaan kertonut uuden elokuvan pääosanäyttelijän nimen.

Koska O’Barr ei ole asemastaan huolimatta varsinaisesti mikään virallinen leffatietolähde, hänen sanomaansa uuden elokuvan osalta ei voi pitää lopullisena. O’Barrin mukaan kuoleman porteilta kostamaan palaavan Eric Dravenin rooli olisi annettu Boardwalk Empire -sarjasta tutulle Jack Hustonille. Hänen elokuvarakastettuaan esittää ennakkotietojen mukaan Jessica Brown Findlay, joka on nähty mm. Downton Abbey -periodisarjassa.

1990-luvulla pääosatähtensä Brandon Leen kuolemaan johtaneesta aseonnettomuudesta kuuluisaksi tulleen The Crow’n uusintaversio on ensimmäinen miljoonaluokan suurprojekti Pinewood Studiosin uutuuttaan kiiltelevissä tiloissa. Kuvausten tarkkaa aloituspäivämäärää ei ole paljastettu, mutta studioilta on kerrottu niiden alkavan piakkoin. Leffan ohjaa Corin Hardy, jonka meriittilistalle kuuluu mm. muutamia musiikkivideoita. Valinta toiminee ainakin sitä ajatellen, että fiktiohahmo Eric Dravenin ammatti oli rock-kitaristi.

 

Kuva: Miramax

Lähteet: Digital Spy, BBC

Lisää luettavaa