Tarzan ja Pittin tähdittämä sotaelokuva vuodelle 2015

Ensi vuonna julkaistavaksi aiottu Tarzan-elokuva lykkääntyy. Warner Bros., joka Deadlinen mukaan on yrittänyt rebootata tarinaklassikkoa jo vuodesta 2011, on ilmoittanut siirtävänsä Tarzaninsa tuotantoa ensi vuoteen. Tämä saattaa tarkoittaa, että elokuvan ohjaajaksi kaavailtu David Yates (Harry Potter -leffat 2007-2011) ja näyttelijöiksi lupaillut Alexander Skarsgård (True Blood) ja Jessica Chastain (Zero Dark Thirty) vaihtuvat aikataulullisista syistä muihin henkilöihin.

Liaanisankarin kanssa vuonna 2014 starttaavien tuotantojen palettiin on ilmestynyt myös uusi Brad Pitt -raina Fury. Elokuvan käsikirjoituksesta vastaa David Ayer, joka on aiemmin kynäillyt huumepoliiseista kertoneen kehutun Training Dayn ja toiminut yhtenä osittain historiallisen sukellusvetrilleri U-571:n käsikirjoittajista. Tämä II maailmansotaan liittyvä uutuus on Varietyn mukaan Sonylta. Mistään pikku tuhertelusta ei ole kyse, sillä Deadlinen tietolähde on huhunnut elokuvan budjetin olevan yli 80 miljoonaa dollaria.

Pitt, joka nyt heinäkuussa nähdään Marc Forsterin toimintaleffa World War Z:ssa, näyttelee Furyssa Wardaddyksi kutsuttua kersanttia. Hänen komentamansa ryhmän ja tankin tehtävä on tunkeutua saksalaisten miehittämälle alueelle. Kyseisen tankin mukaan Furyksi nimetyn leffan tapahtumat ajoittuvat sodan loppupuolelle.

Ayer, joka näillä näkymin myös ohjaa sotaelokuvansa, on kommentoinut sitä mm. Moviewebille sanoin:

- Se, mitä nämä miehet joutuivat kokemaan on älykkään ja rehellisen kertomuksen arvoista. Tässä tulee olemaan uskomatonta, kouriintuntuvaa toimintaa ja monipuolisia sekä -mutkaisia hahmoja. Aion saattaa tankkitaistelun nyky-yleisöä kiinnostavaan muotoon.


Kuva: SpreePiX

Z.E 11.04.2013 klo 12:32

Uusimmat uutiset

Miksi Stanley Kubrick hylkäsi tämän kappaleen klassikkoelokuvastaan?

Ns. kadonnut laulu viimein julki.

R. Isoviita

Liam Neeson -leffa jyräsi Wonder Woman 1984:n

Miten nyt on laita näyttelijän eläköitymisen?

R. Isoviita

Kyseenalaista mainetta saaneen ohjaajan mysteeriprojekti kerää huippunimiä

Tähtiä aina Christian Balesta Robert De Niroon lupautunut mukaan.

R. Isoviita

Chris Evansin paluu Captain Americaksi: Eipä hihkuta ihan vielä

Näyttelijä julkaisi kryptisen viestin.

R. Isoviita

Näytä lisää uutisia...