Prince of Persia: The Sands of Time

5.11.2009 20:04

”Pirates of the Caribbean” -trilogian tuottajat, Walt Disney Pictures ja Jerry Bruckheimer Films, esittävät eeppisen toimintaseikkailun nimeltä PRINCE OF PERSIA: THE SANDS OF TIME, joka sijoittuu mystiseen Persian valtakuntaan. Hurja prinssi (JAKE GYLLENHAAL) lyöttäytyy vastahakoisesti yhteen salaperäisen prinsessan (GEMMA ARTERTON) kanssa, ja yhdessä he käyvät taisteluun pahan voimia vastaan puolustaakseen ikivanhaa tikaria, jolla on voima vapauttaa myyttinen ”ajan hiekka” – jumalten lahja, jonka haltija kykenee manipuloimaan ajan kulkua ja joka voi tehdä omistajastaan maailman hallitsijan.

Ohjaajana Mike Newell (”Harry Potter ja liekehtivä pikari”) ja pääosissa lisäksi SIR BEN KINGSLEY ja ALFRED MOLINA elokuva PRINCE OF PERSIA: THE SANDS OF TIME saapuu elokuvateattereihin 16. heinäkuuta 2010.

Lisätietoa:

Ohjaaja Mike Newellin aikaisempiin töihin lukeutuvat mm. elokuvat ”Harry Potter ja liekehtivä pikari”, ”Operaatio Donnie Brasco” pääosissa Al Pacino ja Johnny Depp, ”Riskirajoilla”, ”Neljät häät ja yhdet hautajaiset” ja ”Tanssi tuntemattoman kanssa”.

Lukuisten muiden palkintojen ja ehdokkuuksien lisäksi Jerry Bruckheimer Films on saavuttanut peräti 41 Oscar ® -ehdokkuutta, jotka ovat poikineet kuusi voittoa, sekä 23 Golden Globe® -ehdokkuutta, joista on tullut neljä voittoa.

PRINCE OF PERSIA: THE SANDS OF TIME kuvattiin Marokossa Marrakeshin, Ouarzazaten ja Erfoudin liepeillä sekä valtavissa lavasterakennelmissa Pinewoodin studioilla Isossa-Britanniassa.

Mystiseen Persiaan sijoittuva eeppinen toimintaseikkailu PRINCE OF PERSIA: THE SANDS OF TIME kertoo hurjasta prinssistä (JAKE GYLLENHAAL) ja salaperäisestä prinsessasta (GEMMA ARTERTON), jotka käyvät taisteluun pahan voimia vastaan puolustaakseen ikivanhaa tikaria, jolla on voima vapauttaa myyttinen ”ajan hiekka” – jumalten lahja, jonka haltija kykenee manipuloimaan ajan kulkua ja joka voi tehdä omistajastaan maailman hallitsijan.

Leffatykki: Prince of Persia: The Sands of Time

Lisää luettavaa