Leffakliseet | sairaala

Miestä ei satu vaikka hakattaisiin kuinka, mutta kun nainen puhdistaa hänen haavojaan, hän irvistelee tuskasta.

Lääkärin tutkimushuoneessa sijaitseva röntgenkuvien tutkimiseen tarkoitettu valotaulu on aina valaistu, tutkittiinpa kuvia tai ei. Keuhkokuvat on yleensä ripustettu niihin ylösalaisin.

Patologi tai oikeuslääkäri on varsin originelli persoona, yleensä iäkäs mieshenkilö.

Elokuvien synnytyksissä ei kohdussa koskaan ole istukkaa.

Sydäninfarktin saaneelle kun laitetaan defibrilaattori, on se aina vanhan mallinen kahta silitysrautaa muistuttava, eikä pienet elektrodit rintakehällä, ja potilas ponnahtaa aina puoli metriä ilmaan kun isku annetaan.

Kammiovärinän voi saada takaisin normaaliin sykkeeseen hakkaamalla rintakehää ja antamalla tekohengitystä.

Amerikassa lapsi syntyy aina ilman napanuoraa.

Jos jostain syystä pahasti piestyä miestä paikkailee hän itse tai toinen mies, on hoito aina ronskia ja desinfiointi hoidetaan joko polttamalla suoraan haavaa tai kaatamalla viskiä päälle. Tällöin miestä ei satu yhtä paljon, kuin jos nainen puhdistaisi haavat desinfiointiaineella.

Tarpeen vaatiessa loukkaantuneelta voidaan avata rintakehä vaikka katuojassa ja kynäveitsellä, kunhan vain lääkäri on paikalla. Kaikille instrumenteille kehitellään aina jokin korvaava väline.

Jos heräät pitkästä koomasta, niin sinulla ei ole huonovointisuutta, etkä ole menettänyt kiloja.

Aina synnytyksessä kun lapsi on tullut pihalle alkaa synnyttävää naista naurattaa tai hymyilyttämään ankarasti kuin kivut olisivat kadonneet saman tien.

Sairaalaan lappaa jatkuvalla syötöllä onnettomuuksien uhreja.

Sairaalassa on aina pulaa kaikesta, paitsi potilaista.

Sankarin kyljestä pihdeillä poistetulle luodille löytyy aina metalliastia, johon luoti putoaa kilahtaen.

Lääkäreillä on kaulassa aina stetoskooppi vaikka he olisivat tulossa vessasta.

Amerikan sairaaloissa potilasta paareilla sisään tuodessa hänen kimpussaan on heti 26 hoitajaa ja 5 lääkäriä joista jokainen lausuu vuorollaan oikea-aikaisesti ja loogisessa järjestyksessä mitä potilaaseen seuraavaksi pumpataan. Välillä näytetään paarien vipattavaa etupyörää, ja vaikka potilas olisi viemäristä vedetty tuiki tuntematon rähjäinen juoppo niin veriryhmä tiedetään jo ulko-ovella, mikäli uhrin hengellä on merkitystä elokuvan loppuratkaisussa.