Kirjoitetut vastaukset

Esillä 15 viestiä, 31 - 45 (kaikkiaan 55)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • vastauksena käyttäjälle: Virheitä tykityksessä #152786
    Osallistuja

Elokuvaan The Greatest Beer Run Ever, voisi Russell Crowen ja Zac Efronin lisäksi näyttelijöihin lisätä
    Jake Picking
    Matt Cook
    Bill Murray
    Ruby Ashbourne Serkis
    Paul Adelstein
    Vaikuttaa pitkältä lisäykseltä, mutta listalla on näyttelijöissä Chickie Donohuen (Zac Efron) perhettä, ja sotimaan lähteneitä kavereita, sekä tietysti kapakanpitäjä Bill Murray.
    Kiitokset etukäteen.

vastauksena käyttäjälle: Viimeksi katsottuja leffoja (ei parhaita) #152487
    Osallistuja

Miihkali ja dbgirl, Elokuva The Dungeonmaster löytyy leffatykistä nimellä Saatanan lunnaat. Katsoin sen aika vasta itsekin, ja vaikka sen lavasteet ovatkin alkeellisia, omalla tavallaani pidin leffasta, ja annoin sille 2 ja puolipistettä.

vastauksena käyttäjälle: Vaihda pisteytystä #152463
    Osallistuja

Elokuvaan Taistelu elämästä piti laittaa kaksi ja puoli pistettä, korjataan se, koska tulikin vahingossa vain kaksi.

vastauksena käyttäjälle: Kehitysehdotukset #152417
    Osallistuja

Tein juuri lisäyksen elokuvasta Men (2022). Sitä ennen tuskailin jälleen tykin hakutoiminnon kanssa, koska halusin tarkistaa, onko elokuvasta lisäystä jo tehty. Elokuvahaun tuloksena sain valtavan määrän erilaisia artikkeleita, joissa otsikossa olevan sanan sisältä löytyy kirjaimet ”men” esimerkiksi, hämmennystä, elementit, kommentoi, Mendesin, keskisormensa, ilmeni jne. Kyllä nyt pitäisi ylläpidon viimeinkin jo herätä korjaamaan tuommoinen ärsyttävä virhe. Kun tekee haun, ei sen pitäisi antaa mitään muita tuloksia kuin elokuvia ja sarjoja ja nekin mieluummin niin, että jokaisen perässä on vuosiluku. Pelkästään tämä muutos tekisi tykin käyttämisestä paljon järkevämpää.

vastauksena käyttäjälle: Kehitysehdotukset #152291
    Osallistuja

Dokumentti Mariupolista on trailerin arvoinen, jos vain mahdollista.

vastauksena käyttäjälle: Virheitä tykityksessä #152128
    Osallistuja

Korjataan virhe ennen kuin sitä tuleekaan. Olen tehnyt lisäyksen sarjasta The Morning Show: 1. tuotantokausi, ja merkinnyt siihen ohjaajaksi Mimi Leder. Sarjan jaksoilla on kuitenkin useampia ohjaajia, tässä luettelo muista ohjaajista.
    David Frankel
    Lynn Shelton
    Tucker Gates
    Roxann Dawson
    Michelle MacLaren
    Kevin Bray

vastauksena käyttäjälle: Kuinka uusi Leffatykki.com pelittää? #152042
    Osallistuja

Miksi elokuvia tai sarjoja lisätessä tykkiin, pitää kirjoittaa kielet joita nimikkeessä pääasiassa käytetään, kun ei niitä kuitenkaan tiedoissa ole?

vastauksena käyttäjälle: Kehitysehdotukset #152035
    Osallistuja

Korjaus edelliseen kommenttiin. Elokuvan valmistusmaan taitaakin määrätä se mistä maasta on ohjaaja, ja se mainitaan tiedoissa ensimmäiseksi. Korjatkaa jos olen väärässä.

vastauksena käyttäjälle: Kehitysehdotukset #152029
    Osallistuja

Semmoisen pienen yksityiskohdan uudessa tykissä olen huomannut, että elokuvan tietojen kohdassa jossa on maat, joissa elokuvaa on tehty, on ne aakkosjärjestyksessä. Yleensä tiedoissa ensiksi mainitaan se maa, jossa leffaa pääsääntöisesti on tehty, näin oli myös vanhassa “tykissä”. Tuskinpa sitä jo julkaistuihin tietoihin saadaan korjattu, mutta ehkä tuleviin tietoihin… joskus?

vastauksena käyttäjälle: Vaihda pisteytystä #151950
    Osallistuja

Aloitetaan helpolla, Elokuvan Infinity Pool (2023) 3.5 pistettä, korjataan 4 pistettä.

vastauksena käyttäjälle: Kuinka uusi Leffatykki.com pelittää? #151352
    Osallistuja

Taas tekee tykki omiaan. Pisteytin loistavan François Truffautin leffan, 400 kepposta. Pisteytysjana kyllä näytti neljä tähteä, mutta kolmea sieltä tuli?

vastauksena käyttäjälle: Kuinka uusi Leffatykki.com pelittää? #151244
    Osallistuja

Dickey2, Näyttäisi olevan yleinen ongelma. Uteliaana kirjauduin ulos, ja törmäsin samaan ongelmaan, eli ylläpidolle lisää töitä.

vastauksena käyttäjälle: Kehitysehdotukset #151204
    Osallistuja

Tänään tulee puoli vuotta tämän ketjun ensimmäisestä viestistä. Olin ajatellut tehdä listauksen tekemättömistä kehitysehdotuksista, mutta siitä olisi tullut aivan liian pitkä juttu. Lukekoon ketjun kuka sen haluaa. Kiitokset saa kuitenkin nimim. Söpö, joka omien valtuuksiensa puitteissa on tehnyt huomattavia muutoksia. Toivottavasti seuraavan puolen vuoden aikana tapahtuu merkittäviä edistysaskeleita sivuston mielekkäämpään käyttöön. Masentaa.

vastauksena käyttäjälle: Kehitysehdotukset #151136
    Osallistuja

Voisiko ylläpito lisätä trailerin erinomaiseen sarjaan, Kaikki se valo jota emme näe.
    Tuo trailereiden lisääminen elokuviin, kelpaa mainiosti myös kehitysehdotukseksi.
    Yritin lisätä linkkiä tähän kommenttiin, mutta ei jostain syystä hyväksynyt?

vastauksena käyttäjälle: Kehitysehdotukset #151077
    Osallistuja

Brutuksen mielenkiintoisen ´Kuin raivo härkä´ elokuva-arvostelun jälkeen, heräsi itsellä halu katsoa, miten olen elokuvalle antanut pisteitä. Pisteytyksiä leffalla on 473 ja sivu ilmoitti, että olet jo pisteyttänyt. Päätin kuitenkin selata vanhemmista pisteytyksistä omani, (nopeammin olisi selvinnyt vilkaisemalla IMDp:stä). Ehdotus: Jos sivusto löytää tiedon, että olet jo pisteyttänyt, niin eikö siihen voisi lisätä sitä pisteytystä, jonka on antanut??

Esillä 15 viestiä, 31 - 45 (kaikkiaan 55)