Kirjoitetut vastaukset
JulkaisijaArtikkelit
OsallistujaAlamaailma odottaa hyväksyntää.
OsallistujaSateenkaari on ilmestymässä.
Vilperi
OsallistujaKiitos Brutus. Sehän toimii, olin näköjään oikeilla jäljillä, mutta en tohtinut kokeilla kun se näytti ennen lähetystä niin oudon pitkältä linkiltä. Tuohan on vähän samanlainen kuin vanhan tykin videon lisääminen.
Tuon oppiminen saattaa tietää Söpölle lisää töitä pisteytysten korjaamisena, ja se minua risookin kun iän myötä mieli muuttuu, ja tekisi mieli monen leffan pisteytystä korjata, yleensä ylöspäin. Olisi niin paljon helpompaa, kun sen voisi tehdä itse.Vilperi
OsallistujaTesti Firman pikkujoulut
Vilperi
OsallistujaVoisiko joku laittaa ohjeet miten laitetaan linkki elokuvalle? Mieluummin vielä niin tarkat ja yksityiskohtaiset ohjeet, että menee seniorinkin kalloon.
Vilperi
OsallistujaKoko kaupungin puheenaihe laitettu jonoon.
Vilperi
OsallistujaThe Substance (2024) jonossa.
Vilperi
OsallistujaOntuva aisapari hyväksyntää vailla.
Vilperi
OsallistujaTein viikonloppuna lisäyksen elokuvasta The Girl Who Knew Too Much (1969). Nyt ihan muuta etsiessäni törmäsin tuohon samaan leffaan myös Fix-galleria sivustolla. Sieltä löytyi, ilmeisesti videolle tehty suomenkielinen nimi, Uhkapeliä. Päättäköön joku käytetäänkö tuota nimeä, vai laitetaanko se lokeroon “tunnetaan myös toisella nimellä”
Vilperi
OsallistujaLisäys tehty odottaa hyväksyntää.
Vilperi
OsallistujaEi taida Hobitti elokuvien pisteytykset näyttää oikein, kun ensimmäinen ja viimeinen osa ovat saaneet kaksi pisteytystä, ja keskimmäinen osa on saanut 305 pisteystä?
OsallistujaLisätty, odottaa hyväksyntää.
Vilperi
OsallistujaElokuvan Snuff (1971), oikea vuosiluku on 1975.
Ohjaajiin lisäys Simon Nuchtern. -
JulkaisijaArtikkelit