Kirjoitetut vastaukset

Esillä 5 viestiä, 46 - 50 (kaikkiaan 50)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • vastauksena käyttäjälle: Kuinka uusi Leffatykki.com pelittää? #150314
    Osallistuja

Joo jotain häikkää pisteytyksissä vielä on kun näyttää vielä näin vähän yli viikonkin jälkeen 29. Ja oikean määrä 30 tietää siitä kun laskee kaikki kommentit yhteen.

vastauksena käyttäjälle: Kuinka uusi Leffatykki.com pelittää? #150174
    Osallistuja

Toimiiko pisteytys niin kuin pitää? Avatar: The Way of Waterilla oli eilen 29 pisteytystä. Kokeilin miten pisteyttäminen uudessa Leffatykissä toimii ja pisteytys ilmestyikin etusivulle, mutta lukumäärä näyttää edelleen 29.

vastauksena käyttäjälle: Kehitysehdotukset #150085
    Osallistuja

^Olen tästä täysin samaa mieltä. Harmaa leffatykki parempi silmälle ja pystyi pimeässäkin selaamaan.

vastauksena käyttäjälle: Kuinka uusi Leffatykki.com pelittää? #150081
    Osallistuja

Pitää tähän vielä lisätä että kun tämä uusi ulkoasu on saanut tähän mennessä lähinnä negatiivisen vastaanoton niin mietin onko tämä sen arvoista että tällä saadaan houkuteltua enemmän uusia kävijöitä kuin menetetään vanhoja. Mielestäni leffatykki on muutenkin jo kauan ollut oma mukava sisäpiirinsä, joka toimi elokuvista kiinnostuneiden kohtauspaikkana.

Hyvä että kokeillaan uutta ja sivustoa on mahdollista päivittää, mutta itse kuitenkin tällä hetkellä kannatan paluuta vanhaan ulkoasuun.

vastauksena käyttäjälle: Kuinka uusi Leffatykki.com pelittää? #150079
    Osallistuja

Olisiko mahdollista/kuinka iso projekti palata takaisin vanhaan?

Itselle riitti kunhan uusia leffoja pystyi lisäämään, pisteytys ja kommentointi onnistui ja keskustelu oli mahdollista niin mikäs siinä.

Esillä 5 viestiä, 46 - 50 (kaikkiaan 50)