Yhdet vielä

(2020)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Yhdet vielä
Genret: ,
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat: ,
Alkuperäinen nimi:Druk
Valmistusvuosi:2020
Pituus:117 min
Pisteytyksiä: 47
Tarkka arvio: 3.68

Mestarillisen tanskalaisohjaaja Thomas Vinterbergin uutuuselokuvassa YHDET VIELÄ neljä keski-ikäistä ystävystä päättää elää elämänsä täysillä ja heillä on teoria kuinka se tehdään! Erään teorian mukaan ihminen on parhaimmillaan ripaus alkoholia veressään. Neljän miehen ystäväporukka, kaikki lukion opettajia, päättää kokeilla kiehtovan teorian toimivuutta käytännössä. Drinkki notkistaa keski-ikäisen miehen olemuksen ja siivittää urautuneet ajatukset uusille urille, mutta ihmiskokeella on myös koskettavat ja kohtalokkaammat seurauksensa.

Arviot

Ristiriitainen kuvaus ihmiskokeen inhimillisistä vaikutuksista.

Nimeämätön lukio Tanskassa. Neljä ukkoutuvaa opettajaa Martin (Mads Mikkelsen), Peter (Lars Ranthe), Nikolaj (Magnus Millang) ja Tommy (Thomas Bo Larsen) alkavat erään hypoteesin perusteella tehdä tutkimusta. Aluksi kaikki vaikuttaa hyvältä lääkityksen tehostaessa toimintakykyä, mutta ”jano kasvaa juodessa” ja annoksien kasvattaminen johtaa vakavien yliannostusten mukana tulevaan sosiaaliseen vahinkoon. Lääkkeenä on tietysti klassinen etanoli. Thomas Vinterberg ohjaa […]

Arvosteltu: 05.05.2021

Kommentit & Pisteytykset

harr1v

.

arg

3

Dickey2

Ei riipaise läheskään yhtä syvältä kuin samalta ohjaajalta ja suunnilleen samalla näyttelijäkaartilla oleva Jahti. Aihekaan ei kuitenkaan ole niin rankka. Vakava kylläkin. Katsomisen arvoinen tämäkin ja ajatuksia herättävä.

Titan90
rakettirastas
Migus
Jurpo
TatiTeThird
Nimetön
tikox
kolamuki
D-McH
Vilperi
Demonic
Elmo000
Spielburger
Iciph3r_
QT
Jautsi
Addeh
Dainis Kula
Filman
mike
TeeP
Kaamos
apc 53
Dreamer
Mowgli
Hanhihannu
Karvainen Setämies
Jampe_69
Bungle
Beer Master
Juuna5
Luca Brasi
keijomies
Heavyjuuseri
Herman Tottooro
Pix
dbgirl
johnny depp
JoonaPrkl
Thompson
IsoVauva
Hoplaa
etell
mrblond

Lisää luettavaa