The Gray Man

(2022)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: The Gray Man
Genret: ,
Maat:
Alkuperäinen nimi:The Gray Man
Valmistusvuosi:2022
Pituus:122 min
Pisteytyksiä: 19
Tarkka arvio: 2.58

CIA-agentin paljastaessa synkän salaisuuden joutuu hän toisen agentin jahtaamaksi ja keskelle kansainvälistä salaliittoa.

Arviot

Mainion pääkaksikon ja Russon veljesten luomien visuaalisesti näyttävien vauhtijaksojen lomassa liikkuva agenttirymistely.

Mark Greaneyn vuonna 2009 kirjoittama ja julkaisema romaani loi uuden agenttijännärin jolle Mark Greaney kirjoitti pari jatko tarinaakin. alettiin muutamaa vuotta myöhemmin huhuilla elokuvaversiota. Ainakin James Gray ja Christopher McQuarrie kävivät alustavia neuvotteluja projektista, mutta mikään tuotantoyhtiö ei vienyt ideaa pidemmälle. Lopulta suoratoistofirma Netflix yllättäen osti elokuvaoikeudet itselleen. Ohjaustehtäviin valittiin tähän asti parhaat Marvel Cinematic […]

Arvosteltu: 22.07.2022

Kommentit & Pisteytykset

Dreamer

Ryan Gosling ja Billy Bob Thornton ovat jonkun palveluksen vissiin olleet velkaa, kun tähän perustoimintahömppään joutuneet mukaan. Jostain syystä odotin vähän vakavampaa elokuvaa, enkä tuhat kertaa nähtyä kopiota yliampuvasta väkivaltamätöstä.

Eikä tämä ole kovin hyvä edustaja genrelleenkään. Nekin kaikki lainatut osat toiminnasta maailman ympäri seikkailuihin, hyvis-pahis-asetelmasta latteisiin onelinereihin tehdään huonosti.

Se, että BBT oli mukana saa 2 tähteä. Leffalle kokonaisuutena 3/10.

Makke_95_
Beer Master
Mowgli
andy
D-McH
Vilperi
Jii89
The Sam1
JVDS
Pikkupuera
keijomies
KaiZeri
QT
Spuge
IsoVauva
Eximius84
barros
Herman Tottooro

Lisää luettavaa