Taken 2

(2012)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Taken 2
Genret: , ,
Maat:
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat: ,
Alkuperäinen nimi:Taken 2
Valmistusvuosi:2012
Pituus:91 min
Pisteytyksiä: 199
Tarkka arvio: 2.91

Ensin ne veivät hänen tyttärensä – nyt ne jahtaavat häntä itseään.

Vuosi sitten Bryan Mills (Liam Neeson), entinen salaisen palvelun agentti, pelasti tyttärensä albanialaisen mafian näpeistä. Nyt erään kidnappaajan isä vannoo kostoa. Perheen lomamatkalla Istanbulissa Mills ja hänen vaimonsa joutuvat roistojen kynsiin. Millsin hallitsemille erikoistaktiikoille on jälleen käyttöä, mutta tällä kertaa tarvitaan muutakin: tyttären on astuttava isänsä avuksi.

Arviot

Täysin ensimmäisen osan armoilla kulkeva jatko-osa oli nykypäivän tehtailussa kai väistämätön, mutta kyllä tätä ilmankin olisi pärjätty.

Nopeatempoisen toimintamäiskeen ympärille luotu -hitti yllätti katsojat posiitiivisesti saavuttuaan 2008. Nyt samoissa lähtökuopissa ollaan taas, kun sai ensi-iltansa. Ainakin Suomessa uuden Vareksen tieltä väistynyt leffa on saanut promotaationsa vahvasti ainakin netissä esille. Kunnon tujauksen luoteja ja nyrkkiä Albaaneille jakanut ex-agentti Bryan Mills on lomailemassa perheensä kanssa Istanbulissa, kunnes Isä-Albaanit iskevät Millsin ja hänen kovia kokeneen […]

Arvosteltu: 06.10.2012

Kommentit & Pisteytykset

saakssanoo

Jälleen odotetun jatko-osan verran viihdyttävää katsottavaa. Liam Neeson hitaana ja tönkkönä martial art klonkkuna ei välttämättä ole roolissa kovin uskottava, mutta ihan ok kuitenkin.

HAL9000
Kristiina68
D-McH
lokaäijä
Thompson
Kaamos
JelunK1
JohnieH
astralic
Jeps
Felos
Sammy
Mowgli
Titan90
lällälää79
TeeP
Linkous
Also Starring
Schlatter
irenreV
RaiFFel
Grönberg
Maximus
juba
Arska79
Latex91
Grass
Addeh
Nimetön
Ryksel
Taukki
jani87
Arwin
UltimateJT
Miliisi
Makke_95_
Kivilärvi
KellopeliMandariini
ratisti
vallu_87
carloz
LeFa
emeieks
Pelimies
Eximius84
Dr. Zaius
Pikli
polarbears

Lisää luettavaa