Rakkauden rasvaprosentti

(2012)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Rakkauden rasvaprosentti
Genret:
Maat:
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat: ,
Alkuperäinen nimi:Rakkauden rasvaprosentti
Valmistusvuosi:2012
Pituus:98 min
Pisteytyksiä: 51
Tarkka arvio: 2.71

”Ei mitään kriiseilyä eikä vaiheilua, vaan pelkkää hyvää seksiä. Sopisko tällanen?”

Rakkauden rasvaprosentti on romanttinen komedia, joka pistää parisuhteen puntariin.

Stigulla ja Ellalla on seksisuhde. Rakastunut Stigu tyytyy siihen, mitä saa, koska Ella ei halua enempää. Kunnes he joutuvat yhteiseen työprojektiin – suunnittelemaan Väestöliitolle mainoksen kestävästä parisuhteesta. Tehtävä vaikuttaa mahdottomalta, sillä Ella ei usko aiheeseen ja Stigu taas ei tiedä siitä mitään. Matkalla kaikki on kuitenkin mahdollista, sillä parisuhteen saloja selvittäessään Ella ja Stigu ajautuvat aina sinne kauneimpaan, mitä Suomen suvella on tarjota, paikkaan jossa lopulta otetaan miehestä ja naisesta mittaa: Sonkajärven eukonkannon MM-kisoihin. Aika alkaa käydä vähiin ja Stigu menee liian pitkälle yrityksessään voittaa Ella puolelleen.

Arviot

Miina Maasolan hahmo kasvaa kuin maakunta-arkiston hoitaja rockfestareilla: nuivuus avautuu muutoinkin kuin munakellon tahtiin vällyissä.

Stigu (Mikko Nousiainen) on mainonnan suunnittelija joka on jo meriittinsä ansainnut. Hän on mainostoimisto Ilmiön ykkösjäbä, jolle dirikka pukkaa suurimmat asiakkaat. Pienen lipsahtelun myötä muut väläyttelevät burnoutia, mutta Stigu ei allekirjoita tautimääritystä, vaan hänen mielestä kyse on jostakin muusta puutostaudista. Ella (Miina Maasola) on vintageputiikista haaveileva sinkkumimmi, joka ajautuu haaveen toteutumisen välietappina Väestöliitolle töihin hoitamaan […]

Arvosteltu: 10.12.2012

Kommentit & Pisteytykset

TeeP

Lisää luettavaa