Pokémon Detective Pikachu

(2019)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Pokémon Detective Pikachu
Genret: ,
Maat: ,
Ohjaajat:
Valmistusvuosi:2019
Pituus:104 min
Pisteytyksiä: 38
Tarkka arvio: 2.89

POKÉMON DETECTIVE PIKACHU on ensimmäinen live-action Pokémon-seikkailu. Ryan Reynolds nähdään ikonisena Pokémon-hahmona, Pikachuna, joka on keulakuva yhdelle viihdemaailman kaikkien aikojen suosituimmista ja menestyneimmistä ilmiöistä. Elokuvassa esitellään suurella valkokankaalla Pikachun lisäksi useita rakastettuja Pokémoneja, joista jokaisella on omanlaisensa persoonallisuus ja kyvyt.

Tarina alkaa yksityisetsivä Harry Goodmanin mystisestä katoamisesta. Hänen 21-vuotias poikansa Tim lähtee selvittämään tapahtumia apunaan Harryn entinen Pokémon-työpari, suloinen ja hulvaton vitsiniekka, etsivä Pikachu. Huomattuaan heidän ainutlaatuisen kykynsä ymmärtää toisiaan he lähtevät huimaan seikkailuun selvittääkseen mysteerin. Yhdessä he etsivät vihjeitä neonvalojen alla sykkivässä modernissa metropolissa, Ryme Cityssä, jossa ihmiset ja Pokémonit elävät rinnakkain. Matkansa varrella he tapaavat monenlaisia Pokémoneja ja saavat selville katalan juonen, joka uhkaa tuhota rauhallisen yhteiselon ja koko Pokémon-universumin.

Arviot

Kunnioitettava saavutus puolikkaalla onnistumisella.

Tim Goodman (Justice Smith) suuntaa Ryme Cityyn aikeissa kerätä kuolleen isänsä jäämistön. Kyseinen kaupunki on myös asuinpaikka pokemoneille. Sattumoisin Tim tapaa muistinmenetyksestä kärsivän pikachu-etsivän (Ryan Reynolds) ja erään tosiasian seurauksena nämä kaksi voivat kommunikoida keskenään, joten Tim joutuu toimimaan välikätenä tutkinnassa. Luonnollisesti jutussa on mätää ja tutkinta vaatii erinäisten epämiellyttävien kulmien rassaamista ja isokiho Howard […]

Arvosteltu: 10.03.2020

Kommentit & Pisteytykset

Nimetön
LeFa
Karkkipussi
Antsa82
IsoVauva
Pelimies
Anzalone
jazga
TeeP
Katmand0r
Uytp7
2-Edge
QT
Haahuilija
RaiFFel
Eximius84
TatiTeThird
varmuuskopio
barros
Arz
Titan90
Luffy
Addeh
Mowgli
Slipkjovi
Minoko92
Iciph3r_
Jurpo
dbgirl
Kaamos
SMK
Hoplaa
The Sam1
Spielburger
Nico
Minnespinnus
Orankinaattori
Hanhihannu

Lisää luettavaa