Pikku prinssi

(2015)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Pikku prinssi
Genret: ,
Maat: ,
Ohjaajat:
Alkuperäinen nimi:The Little Prince
Valmistusvuosi:2015
Pituus:108 min
Pisteytyksiä: 14
Tarkka arvio: 3.14

Oscar-ehdokas Mark Osborne (Kung Fu Panda) on ohjannut tämän ensimmäisen animaatioelokuvan Antoine de Saint-Exupéryn mestariteoksesta Pikku Prinssi.

Kaiken keskiössä on Pikku Tyttö, jota äiti valmistelee aikuisten tiukkaan ja tehokkaaseen maailmaan. Naapurin omalaatuinen mutta hyväsydäminen Lentäjä uhkaa sekoittaa suunnitelmat. Lentäjä esittelee uudelle ystävälleen maailman, jossa kaikki on mahdollista. Maailman, johon hänet aikanaan tutustutti Pikku Prinssi. Pikku Tytön taianomainen ja tunteikas matka Pikku Prinssin maailmaan voi alkaa. Pikku Tyttö löytää tiensä lapsuuteen ja oppii, että ihmissuhteet ovat kaikkein tärkein asia maailmassa. Ja vain sydämellä, ei silmillä, näkee asioiden oikean laidan.

Arviot

Ainoastaan sydämellään näkee hyvin. Tärkeimpiä asioita ei näe silmillä.

Nimestään huolimatta vuoden 2016 n päähenkilö ei ole Prinssi itse vaan nimeämätön takakireän ja neuroottisen äitinsä kanssa ankeassa palikkatalossa asuva pikkutyttö, jolla ei ylitiukan äidin suunnitelmien vuoksi ole juuri aikaa ystäville ja lapsena olemiselle. Pikkutyttö ystävystyy salaa naapurissa asustavan vanhan ja eksentrisen lentäjän kanssa. Vanhus kertoilee pikkutytölle mielellään kirjasta tuttua tarinaa Asteroidi B612:lla asuvasta Pikku […]

Arvosteltu: 12.09.2017

Kommentit & Pisteytykset

jeremy
Slipkjovi
lällälää79
Addeh
Uytp7
eskoaarne
Katmand0r
QT
Hanhihannu
Kaamos
Rombo
Vilperi
ude
Brutus

Lisää luettavaa