Niin kuin taivaassa

(2004)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Niin kuin taivaassa
Genret: ,
Maat:
Ohjaajat:
Alkuperäinen nimi:Så som i himmelen
Valmistusvuosi:2004
Pituus:132 min
Pisteytyksiä: 18
Tarkka arvio: 3.83

Kansainvälisesti tunnettu kapellimestari jättää äkkiarvaamatta uransa ja muuttaa asumaan lapsuuden kotikyläänsä Pohjois-Ruotsiin. Eikä mene kauankaan, kun häntä pyydetään kuuntelemaan kylän piskuista kirkkokuoroa, joka kokoontuu torstaisin seurakuntatalolla – kuuntelemaan vain… ja ehkä antamaan jokusen hyvän neuvon. Ja kun hän ei henno kieltäytyäkään, pyörät lähtevät pyörimään. Kuoro kehittyy ja kasvaa. Hän saa ystäviä ja vihollisia. Ja löytää rakkauden…

Kommentit & Pisteytykset

Dickey2

Ruotsissa sitä vaan osataan. Hyväsydäminen uskovainen elokuva lapsuudentraumoista kärsivästä ja burnoutin kokeneesta entisestä kapellimestarista joka palaa synnyinseuduilleen osallistumaan joka viikkoiseen kuoroon jossa hän saakin sympatiat puolelleen mikä saa kateutta aikaan monissa. Kuoro osuudet ovat hupaisia ja antaa kannustusta vanhemmille ihmisille, kehitysvammaisille ja huonossa elämäntilanteessa oleville.

arg

3

tikox

Ihmissuhde draama komediallisilla elementeillä. Musikaalinen vaan ei musikaali. 4+

Jautsi

Kivaa musiikkia ja kauniita kasvoja. Suositeltavaa katseltavaa ellei musiikkipuoli liiaksi häiritse. Pääasiassa kyseessä on kumminkin ihmissuhde-elokuva, jossa tärkeällä sijalla on arvostetuksi tulemisen tunne.

_Kepe_95_
Vosfufuteen
Vilperi
Roklis
eskoaarne
madworld
Lennie
TatiTeThird
cronenberger
Addeh
Titan90
chiquinquira
Hoplaa
Katmand0r

Lisää luettavaa