Leave the World Behind

(2023)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Leave the World Behind
Genret:
Maat:
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat: ,
Alkuperäinen nimi:Leave the World Behind
Valmistusvuosi:2023
Pituus:138 min
Pisteytyksiä: 6
Tarkka arvio: 3.42

Perheen lomareissu ylellisessä vuokrahuvilassa saa karmivan käänteen, kun kyberhyökkäys kaataa heidän laitteensa – ja ovelle ilmestyy kaksi ventovierasta.

 

 

Arviot

Viihdyttävän ovela mysteeritrillerin ja maailmanloppuelokuvan sekoitus ja samalla yksi vuoden parhaimmista Netflix-elokuvista.

Rumaan Alamin vuonna 2020 kirjoittama jännitysromaani ”Leave the World Behind” on lukeutunut yhdeksi viime vuosien puhutuimmista jännitysromaaneista, jota Yhdysvaltojen entinen presidentti Barack Obama pitää yhtenä kaikkien aikojen parhaimmista romaaneista. Nyt Leave the World Behind romaanin on kääntänyt elokuvaksi parhaiten ”Mr Robot” tv-sarjan luojana tunnettu Sam Esmail ja yhtenä tuottajana toimii juurikin ex-presidentti Barack Obama. Kivenkovan […]

Arvosteltu: 09.12.2023

Kommentit & Pisteytykset

Shabbath

Lähtee ihan mielenkiintoisesti liikkeelle, muttei pääse kunnolla kulminoitumaan. Heikko loppu, oli ainesta parempaan.

Also Starring

3

JoonaPrkl

3

Vilperi

Todella hyvä trilleri, jossa kantavana voimana on outo maailmanlopun meininki. Paikoin tunnelma leffassa on ihanan piinaava. Elokuvan lopetus ei ole ollut kaikille mieleen, ja on herättänyt arvostelua, minusta taas se on ihan okei. Elokuvan ääniraita on myös todella upeaa kuunneltavaa, siitä kannattaa ottaa kotiteatterissa kaikki hyöty irti. Tämän katsoo mielellään uudestaan.
9/10

nukka_

4

Demonic

3,5

Lisää luettavaa