Kuoleman linja

Pisteytyksiä: 6
Tarkka arvio: 2.83

Kommentit & Pisteytykset

Joku

Jonkinasteista kulttimainetta nautiskeleva brittikauhuleffa jonka ohjaajanpuikoissa oli Gary Sherman. Tässä on sellainen jännä viba jossa yhdistyy kauhuelokuva sekä kyttä-jännäri. Yhdistelmä toimii pääasiallisesti ihan hyvin, joskin sitä kauhuaspektia olisi suonut nähdä enemmänkin. Leffan juonihan on hölmöydessään taas ihan omaa luokkaansa, mutta kuitenkin todella laadukas näyttelijäkaarti ja ajoittain hieno tunnelma pelastaa paljon. Siltikin jäi vähän sellainen turhanpäiten hypetetty fiilis tästä. Ei tää nyt mitenkään kestä vertailua moniin muihin aikansa brittiklassikoihin. Jotenkin jäi sellanen fiilis, että tän ois pitänyt sijoittua mielummin New Yorkiin ja ohjaajan puikkoihin ois isketty vaikka Abel Ferrara. Varmaankin sitten olis saatu kunnon kannibaali-spurgu meininkiä! Itse elokuvan taantunut metro-mörkö oli melkoisen koominenkin ilmestys paikoin. Elokuvan juliste antaa olettaa hiukan rajumpaa kamaa. Joskin olihan tässä ne pienet sellaiset hieman “Texas Chain Saw Massacre” -henkisen vinksahtaneet hetkensä jotka toimi ihan kivasti. Kokonaisuutena kuitenkin vähän kuivakka tapaus, vaikkakin ihan viihdyttävä ja helposti seurattava. Ehkä tämän joskus voi jopa toiseenkin kertaan harkita katsovansa.

Pelimies
KaiZeri