Kingsman: Kultainen kehä

(2017)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Kingsman: Kultainen kehä
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat: ,
Alkuperäinen nimi:Kingsman: The Golden Circle
Valmistusvuosi:2017
Pituus:141 min
Pisteytyksiä: 75
Tarkka arvio: 3.14

Tinkimättömästä tyylistään ja terävästä huumoristaan tunnetut agentit tulevat taas! Kingsman: Salainen palvelu esitteli maailmalle Kingsmanin – nokkelan ja tyylikkään tiedustelupalvelun, joka toimii brittiläisen herrasmiespukimon kulisseissa. KINGSMAN: KULTAINEN KEHÄ -elokuvassa sankarimme kohtaavat uuden haasteen, kun Kingsmanin päämaja tuhotaan ja koko maailmaa pidetään panttivankina. Kingsmanin herrasmiesagenttien matka johtaa Yhdysvaltoihin, jossa he löytävät vanhan liittolaisensa, vakoojajärjestö Statesmanin. Agenttien älykkyys ja yhteistyökyky joutuvat todelliselle koetukselle, kun yhteisenä tavoitteena on päihittää häikäilemätön vihollinen.

Leffasarjan osat: Kingsman: Salainen palvelu (2014), Kingsman: Kultainen kehä (2017), The King’s Man (2021), Kingsman: The Blue Blood (?)

Arviot

Viileän mielipuolinen toimintaseikkailu ja viihdyttävä jatko-osa.

Useiden viime vuosien sarjakuvafilmatisointien joukosta sinne kärkipäähän noussut Mark Millarin ja Dave Gibbonsin luoman sarjakuvan pohjalta vuonna 2015 ensi-illan saanut Matthew Vaughnin ohjaama varsin mainio (), () ja () elokuvien hengessä tehtailtu toimintakomedia () on saanut jatko-osan . Retroileva rikostrilleri (), () eräänlainen nuorennus reboot () ja viihdyttävän toimiva sarjakuvafilmatisointi () näyttivät että Matthew Vaughn […]

Arvosteltu: 22.09.2017

Kommentit & Pisteytykset

Pelimies

Ykköstä hauskempi ja vauhdikkaampi ja Elton Johnilta hupaisa cameo-rooli.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

roskisprinsessa
Tupolev79
Altema
QT
Beer Master
batzmo
AlexZ
Fact0ry
The Sam1
phodos
Nico
Makke_95_
dbgirl
TheJim
Xsamid
Antsa82
SMK
Jampe_69
Arz
2-Edge
Signup80
Juusak
Haahuilija
leopets

Lisää luettavaa