Kauan eläköön Bernie 2

(1993)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Kauan eläköön Bernie 2
Genret: ,
Maat:
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat:
Alkuperäinen nimi:Weekend at Bernie's II
Valmistusvuosi:1993
Pituus:97 min
Ei pisteytyksiä.

Vanha kunnon Bernie on kuollut. Niinkö? Sellainen pikkuseikkahan ei estä Bernietä noutamasta Karibialle kätkemiään muutamaa miljoonaa, jotka hän kähvelsi kumppaneiltaan ennen kuin hänet poistettiin muonavahvuudesta. Bernien vanhat juhlakumppanit saavat vihiä kätketyistä miljoonista ja jäljittävät Bernien ruumiin. Saaliinjaolle ovat kärkyllä monet muutkin. Yhtiökumppanit ja outo WooDoo heimo St. Thomasin saarelta Karibialta. No eipä muuta kuin shortsit reppuun ja reissuun. Karibia vaikuttaa nuorista sankareistamme varsin sopivalta kohteelta ”työmatkalle”. Kurvikkaita mimmejä, aamuun jatkuvia juhlia, loistohotelli ja upeat rannat.

Bernien ruumis kuitenkin aiheuttaa ”pientä” päänvaivaa. Mutta jos miljooniin käsiksi pääsemiseen ei tarvita muuta kuin yhden kuolleen Bernien ”henkiinherättäminen” niin onkos tuo nyt sitten niin iso juttu.

Arviot

Bailaava Bernie joraa jouhevasti.

Bailaava Bernie Lomax (Terry Kiser) sumutti elämänsä aikana aika paljon rahaa. Tämän suunnittelemat syntipukit Larry (Andrew McCarthy) ja Richard (Jonathan Silverman) saavat huhua missä ne ovat ja samoin joukko epämääräisiä kelmejä. Lyhyesti soppa on tämä: Bernie herätetään henkiin virheellisellä voodoo-rituaalilla ja alkaa jorata aina kun kuulee musiikkia. Karibialle suuntaa siis aika iso lauma ja sekaannusta […]

Arvosteltu: 06.09.2012

Kommentit & Pisteytykset

Lisää luettavaa