Kananlento

(2000)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Kananlento
Ohjaajat: ,
Käsikirjoittajat: , ,
Alkuperäinen nimi:Chicken Run
Valmistusvuosi:2000
Pituus:84 min
Pisteytyksiä: 200
Tarkka arvio: 3.07

Koko perheen animaatioelokuva kanoista, jotka yrittävät paeta vankileiriä muistuttavalta maatilalta paikalle tupsahtavan ’lentotaitoisen kukon’ avulla.

Arviot

Kananlento on lämminhenkinen koko perheen seikkailu, jonka parissa aika ei käy pitkäksi.

Inkku ja hänen kaverinsa haluaisivat karata tyrannimaisen rouva Piipun pitämältä kanafarmilta, mutta jokainen pakoyritys menee aina läskiksi. Kanat suunnittelevatkin joka päivä uutta täydellistä pakoyritystä joka ei voi epäonnistua. Lisäaihetta pakoon kanoille antaa se että kanafarmin omistaja aikoo lahdata kanat piirakoiden täytteeksi. Eräänä päivänä kanafarmille tupsahtaa kukko Roki, jonka avulla kanat aikovat toteuttaa kaikkien aikojen suunnitelman, […]

Arvosteltu: 14.10.2004

Viihdyttävä ja kaikille sopiva animaatio.

Ollaan vankileirillä. Vartioinnista vastaa Mr. Tweedy (Tony Haygarth), joskin leiriä komendanttaa Mrs. Tweedy (Miranda Richardson) joka on kiinnostuneempi voiton aikaansaamisesta. Brittikana Ginger (Julie Sawalha) suunnittelee joukkopakoa ja motivaatiota vahvistaa työleirin muuttuminen kuolemanleiriksi. Onneksi lentävä amerikkalaiskukko Rocky (Mel Gibson) putoaa (kirjaimellisesti) leiriin ja hänet rekrytoidaan opettamaan kanoille lentämisen jaloa taitoa. Mikään ei tietenkään suju kenenkään suunnitelmien […]

Arvosteltu: 04.11.2012

Kommentit & Pisteytykset

Dickey2

Mukavan viihdyttävä ja vauhdikas koko perheen animaatio. Lapsia tämä viihdyttää varmasti hiukan paremmin kuin aikuisia. Alle kouluikäisille tämä ei välttämättä sovi.

dbgirl

Todella hauska ja samaan aikaan hirmu jännittävä koko perheen animaatio. En olekaan vähään aikaan mitään Aardman-studion leffaa katsellut, tämä oli uusi itselleni. Harmittaa ainoastaan se etten ole tästä ennen kuullutkaan, onneksi törmäsin jatko-osan traileriin! Taidokkaasti tehty kaikinpuolin, vitsejäkin lauotaan lähes tauotta. Pidän siitä miten tämä uskalsi käsitellä synkkiäkin asioita, vaikka jotkin asiat tuntuivatkin lasten katseltaviksi todella hurjilta, lapsena olisin varmasti nähnyt painajaisia eräästä kohtauksesta. Olen silti sitä mieltä että lapsille ennemmin tälläisiä kuin nykyajan lällyhirvityksiä, asioita pitää pystyä oppia käsittelemään. Oli kyllä todella kamala pahis, siis hyvässä mielessä.

johnny depp
Stranger
kassu10
korkkinado
Tapirus
Blairoid
NR
madworld
akemanni
Backwoods
Key
Sney
Tiina97
Timpsi
Antsa82
metalhead90
Anzalone
2-Edge
Norppakuutti
Tilipitappi
Surface
Mäizellou
barros
Hessuu
Arzibaba
Salluskainen
Filmijokeri
-s-
Mimmonen
Japsq
Arz
UltimateJT
Hassuvaras
Kaamos
Pallopoika
hehahi
Nico
Nimetön
Häky
Glorry
Nimetön
ms
holis
Haahuilija
tombz
Thompson
WillFilm2001
miqqex

Lisää luettavaa