Ingrid Bergman – Omin sanoin

(2015)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Ingrid Bergman – Omin sanoin
Genret:
Maat:
Ohjaajat:
Alkuperäinen nimi:Jag är Ingrid
Valmistusvuosi:2015
Pituus:114 min
Pisteytyksiä: 5
Tarkka arvio: 3.80

Seitsenkertainen Oscar-ehdokas ja kolminkertainen Oscar-voittaja Ingrid Bergman oli yksi Hollywoodin kultakauden kirkkaimmista tähdistä. Hän teki ikimuistoisia rooleja lukuisissa elokuvaklassikoissa, kuten elokuvissa Casablanca, Kaasuvalo ja Syyssonaatti.

Ingrid Bergman: Omin sanoin kertoo uskomattoman tarinan siitä, kuinka tavallisesta ruotsalaistytöstä tuli yksi Hollywoodin rakastetuimpia näyttelijättäriä – sekä siitä skandaalista, jonka hän aiheutti rakastuessaan arvostettuun elokuvaohjaaja Roberto Rosselliniin ja jättäessään Italian vuoksi kaiken, mitä hänellä jo oli.

Ingrid Bergman: Omin sanoin on vangitseva muotokuva vahvasta naisesta, poikkeuksellisesta kyvystä, rakastajattaresta, äidistä ja ilmiöstä nimeltä Ingrid Bergman. Ingridin päiväkirjat vievät katsojan Pohjolasta Hollywoodin rakastetuimpien klassikkoelokuvien kulisseihin ja takaisin. Elokuva valottaa mielenkiintoisesti aikamme suurimman pohjoismaisen näyttelijättären elämää sekä hänen elämänpituista ristiriitaansa olla yhtä aikaa Hollywood-tähti, äiti ja nainen.

Kommentit & Pisteytykset

M16
Juki
immortale
Kaamos
the grandi-ma

Lisää luettavaa