Death Wish

(2017)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Death Wish
Genret:
Maat:
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat:
Alkuperäinen nimi:Death Wish
Valmistusvuosi:2017
Pisteytyksiä: 49
Tarkka arvio: 2.91

Väkivaltaisen kotiryöstön seurauksena Paul Kerseyn (Bruce Willis) vaimo kuolee ja tytär vaipuu loukkaantuneena koomaan. Kersey inhoaa väkivaltaa, mutta joutuu ylittämään inhonsa voidakseen kostaa perheensä puolesta. Viha ajaa Paulin ottamaan oikeuden omiin käsiinsä.

Arviot

Sieluton ja geneerinen puolentoista tunnin kiväärimainos.

Viime aikoina Amerikan Yhdysvalloissa on taas käyty kovasanaista keskustelua aselaeista ja niiden mahdollisista tiukennuksista. Lukuisat laillisilla aseilla toteutetut massamurhat ovat saaneet asiaan neutraalistikin suhtautuvia kansalaisia kääntämään kelkkaansa tiukennusten kansalle, omasta turvallisuudestaan huolestuneet opiskelijat ovat järjestäneet mielenosoituksia ja jopa perustuslain toisen lisäyksen ääneenkannattajana tunettu presidentti Trump kommentoi ainakin kertaalleen kannattavansa entistä tiukempia taustatarkastuksia aseiden ostajille. Kansallinen […]

Arvosteltu: 09.03.2018

Kommentit & Pisteytykset

Villetys

Death Wish on ihan hyvin onnistunut kostoelokuva ja kohtalainen uusintaversio loistavasta alkuperäisestä Charles Bronsonin tähdittämästä elokuvasta. Juoni on tässä käytännössä sama, jossa Bruce Williksen esittämän Paul Kerseyn vaimo kuolee ja tytär joutuu koomaan murtovarkaiden murtauduttua näiden kotiin miehen ollessa töissä. Mies antaa aikansa poliisien hoitaa varkaiden etsintöjä, mutta kun mitään ei tapahdu ja rikosten määrän kasvaessa kaduilla hän päättää hakea itse oikeutta väkivallan kautta menetyksilleen. Bruce Willis tekee ihan hyvän pääroolin ja elokuvassa tuodaan myös nykyistä somemaailmaa esille mainiosti rikollisten jouduttua Paul Kerseyn tappamiksi ja videot teoista leviävät heti verkossa ja saavat kansalaiset hullaantumaan uudesta sankarista. Kohtauksista voisi mainita ihan toimivan autotallissa tapahtuvan kidutuksen, jossa saadaan hieman oikeata kostoelokuvan fiilistä tarinaan. Eli Roth hoitaakin ohjauksensa ihan tyylikkäästi, vaikka toki jääkin kauas alkuperäisestä mestariteoksesta.

Nosfecoff
QT
uusis
Pelimies
Haahuilija
sulo
Nimetön
Addeh
Jarno Väistö
vasara88
JoonaPrkl
Labratoria
Demonic
Gaz
Tupolev79
The Sam1
Eximius84
Antsa82
Beer Master
Nico
Pertsa69
SMK
Bad Lieutenant
naamio tyyppi
andy
KaiZeri
c4fkw294ziq
Jokemyllymaki@gmail.com
batzmo
Grantarver
Fact0ry
Dread
Vilperi
Joku
TeeP
Juki
Filman
D-McH
rostetti
johnny depp
JVDS
Jii89
Keräilijä
Makke_95_
Paranoid
barros
K@ltsu
Raato-A

Lisää luettavaa