Pilvikartasto

(2012)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Pilvikartasto
Genret: ,
Alkuperäinen nimi:Cloud Atlas
Valmistusvuosi:2012
Pituus:172 min
Pisteytyksiä: 197
Tarkka arvio: 3.76

Pilvikartasto on huikea tutkielma siitä, kuinka yksittäisten ihmisten teot vaikuttavat toisiinsa menneisyydessä, nykyhetkessä ja tulevaisuudessa. Hyvien tekojen ketjussa tappajasta voi kasvaa sankari. Merkityksettömältä vaikuttavasta teosta voi vuosisatojen saatossa kasvaa vallankumous.

Elokuvan kuusi, toisiinsa limittyvää tarinaa ulottuvat läpi vuosisatojen, mannerten ja maanosien. Monikerroksinen Pilvikartasto on vuoden elokuvatapaus, visuaalisesti hätkähdyttävä, kunnianhimoinen tarinoiden kudelma, josta ei puutu rohkeutta, kauneutta, toimintaa – eikä sielua. (Lähde: Filmikamari)

Arviot

Pilvikartasto ei ole vain todella hyvä elokuva – se on elämys.

on raivostuttava elokuva, sillä siitä kertominen lyhyesti on mahdottomuus ainakin itselleni, koska en ole kovin hyvä tiivistämisessä. Leffa pursuaa kunnianhimoa, yksityiskohtia ja mestarillisesti toteutettuja osa-alueita toisensa perän – lisäksi moni kyseistä osa-alueista on sellaisia, joita katsoja ei tule elokuvissa usein edes pohtineeksi. ja parhaiten vertautuva elokuva on ehdottomasti näkemisen arvoinen, vaikka kyseessä onkin ”rakasta tai […]

Arvosteltu: 07.03.2013

Kommentit & Pisteytykset

Lift
adepas
Bungle
Niklas K.
TatiTeThird
Meitsi
jakubias
lurde
pilikki
Quaser
Pamela
yorma
Kaamos
Katmand0r
Herman Tottooro
lenny
QT
ojarumpujuoppo
K@ltsu
Nico
Animal_Nitrate
barros
ratisti
sariska
metalhead90
noorah
Taukki
Lassomies
Orbis
aasi
LeFa
Justifier
Lorcan
Thessu
tup0x
Dreamer
anna.v
andy
HANSGI
Filman
rise_above_hate
Krisu79
riuku95
Mon
Puakki
Acedia
Ludil

Lisää luettavaa