Paskalakit pyörillä

(2017)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Paskalakit pyörillä
Genret: , ,
Maat:
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat:
Alkuperäinen nimi:CHiPs
Valmistusvuosi:2017
Pituus:101 min
Pisteytyksiä: 19
Tarkka arvio: 2.24

Dax Shepardin ohjaama ja käsikirjoittama elokuva perustuu Rick Rosnerin suosittuun 70-luvun tv-sarjaan CHiPs.

Jon Baker (Shepard) ja Frank ”Ponch” Poncherello (Peña) ovat juuri liittyneet Kalifornian maantiepoliiseihin Los Angelesissa, mutta hyvin erilaisista syistä. Baker on elämän kolhima moottoripyöräilyn ammattilainen, joka yrittää saada elämänsä ja avioliittonsa takaisin raiteilleen. Poncherello on ylimielinen CIA:n peiteagentti, joka tutkii miljoonien dollarien arvoista ryöstöä – mahdollista sisäpiirikeikkaa maantiepoliisin sisällä.

Kokemattomasta keltanokasta ja kivenkovasta ammattilaisesta tehdään pari, mutta yhteisen polun löytäminen on helpommin sanottu kuin tehty. Yhdistämällä Bakerin pyöränkäsittelytaidot ja Ponchin maalaisjärjen he saattavat kuitenkin juuri ja juuri onnistua… elleivät he aja toisiaan hulluuden partaalle ennen sitä.

Arviot

Ihan hauskalta vaikuttava elokuva, mutta…

Chips tai meillä Suomessa nimellä Paskalakit pyörillä on 1970- ja 80-luvun taitteen samannimiseen tv-sarjaan perustuva toimintakomedia, jonka pääosissa nähdään Michael Peña ja Dax Shepard. Shepard on myös ohjannut ja käsikirjoittanut elokuvan. Elokuva vaikutti ihan hauskalta, mutta se ei oikeastaan ollut juuri kummoinenkaan. Suomessa elokuva on siis nimellä Paskalakit pyörillä, millä ei ole mitään tekemistä alkuperäisen […]

Arvosteltu: 27.03.2017

Kommentit & Pisteytykset

Makke_95_
Fact0ry
Labratoria
Termis85
KaiZeri
Vilperi
varmuuskopio
jazga
QT
Nico
-Testament-
WillKino
G_N_G
Antsa82
Uytp7
UltimateJT
Haahuilija
rostetti
eskoaarne

Lisää luettavaa