Blackhat

(2015)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Blackhat
Genret: , ,
Maat:
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat: ,
Alkuperäinen nimi:Blackhat
Valmistusvuosi:2015
Pituus:133 min
Pisteytyksiä: 41
Tarkka arvio: 2.71

Kyberrikollisuuden maailmaan sijoittuvassa trillerissä tietomurrosta tuomittu hakkeri (Chris Hemsworth) saa mahdollisuuden lyhentää vankilatuomiotaan liittymällä kansainväliseen tiimiin, joka jahtaa verkkorikollisuuteen erikoistunutta liigaa Chicagosta Los Angelesiin ja Hongkongista Jakartaan.

Arviot

Teknologia pelottelun ja takaa-ajotrillerin viihdyttävä sekoitus.

Tietokoneet ovat olleet ja tulevat olemaan yksi osa elokuvien ihmeellistä maailmaa. Varsinkin erilaisista hakkereista kertovia tarnoita pukkaa aina silloin tällöin elokuvien merkilliseen maailmaan. Nyt tietokoneiden maailmaan hyppää tyylikkäistä audiovisuaalisista rikoselokuvistaan ja tunnettu Michael Mann elokuvalla . Morgan David Foehlin kynäilemä tarina heittääkin katsojan eteen viihdyttävän kutkuttavan hakkeritrillerin, joka oli yksi alkuvuoden pahimmista mahanlaskuista rapakon tuolla […]

Arvosteltu: 06.06.2015

Kommentit & Pisteytykset

dbgirl

Hakkeroinnista en olekaan paljoa leffoja nähnyt, se oli ihan kivaa vaihtelua. Sen sijaan trillerinä tämä oli hyvin keskinkertainen, joskin pidin siitä miten hahmojen kuolemat tuntuivatkin hieman. Chris Hemsworth ei oikein sopinut pääosaan, ja leffan lähestulkoon koko aika läsnä oleva vakavamielisyys nauratti aina välillä, siinä oli jotain suloisen koomista kun Hemsworth murjotti. Hänen romanssinsa tuntui tulevan suunnilleen puskista koska ”ainahan näissä pitää jokin nainen olla”, se oli hauskaa myöskin. Ei siinä mitään, Tang Wei oli hyvä roolissaan. Tarina oli hyvä mutta lopun taistelussa ei kyllä ollut mitään järkeä.

Jarno Väistö
junu
phodos
Tupolev79
Pasma
Gaz
eskoaarne
jazga
rise_above_hate
sulo
tahvonautti
apc 53
Haahuilija
harr1v
JVDS
Antsa82
Kaamos
Xsamid
Juusak
Patu74
Pelimies
Puakki
Eetwartti
Von Liebermann
Vilperi
IsoVauva
Addeh
monetta89
Beer Master
samuellaukkanen
arpum
andy
Mustaoinas
Niklas K.
Nico
FC
leopets
QT
Filman
lällälää79

Lisää luettavaa