Black Mass

(2015)

Elokuvasta

Elokuvan nimi: Black Mass
Genret: , ,
Maat:
Ohjaajat:
Käsikirjoittajat: ,
Alkuperäinen nimi:Black Mass
Valmistusvuosi:2015
Pituus:123 min
Pisteytyksiä: 93
Tarkka arvio: 3.14

Black Mass kertoo tositarinan Whitey Bulgerista, joka oli senaattorin veli ja Etelä-Bostonin historian pahamaineisin väkivaltarikollinen. Belger ryhtyi FBI:n tietolähteeksi tuhotakseen mafiaperheen, joka tunkeutui hänen alueelleen.

Tulossa syksyllä 2015.

Kommentit & Pisteytykset

Dickey2

Heikoimpia gangsterielokuvia mitä on tottunut näkemään. Depp on kyllä vakuuttava pelottavana Hannibal Lectermäisenä tappokoneena, mutta elokuvan käsikirjoitus ontuu pahasti ja ohjauksesta olisi pitänyt vastata Scorsese.

Villetys

Black Mass on hyvin onnistunut rikoselokuva, joka pitää otteessaan alusta loppuun asti. Johnny Depp tekee elokuvan parhaimman roolisuorituksen pahamaineisena irlantilaisena gangsteri James Whitey Bulgerina, joka rupeaa FBI:n tietolähteeksi tuhotakseen yhteistyössä kilpailevan mafiaperheen. Benedict Cumberbatch esittää senaattori Billy Bulgeria ja hän ei puutu veljensä tekemiin rikoksiin ja Joel Edgerton taas esittää John Connollya, jonka asema FBI:n johdossa on vaakalaudalla Bulgerin tekemien murhien takia. Elokuvan juoni seuraa James Whitey Bulgarin tarinan todistajien toimesta yhdeksi vaikuttavimmista rikollisista ja sen mahdollistaa yllättävä yhteistyö FBI:n kanssa. Tappokohtaukset on tässä sopivan tylyjä ja brutaaleja, jotka pitävät enemmän draamavetoisen tarinan etenemisen hyvässä vauhdissa ja niitä löytyy tasaisin väliajoin.

Luffy
Parasite
Pertsa69
xxcromxx
UltimateJT
Jii89
Arzie
Miihkali
johnny depp
arvasin
Linkous
Makke_95_
harr1v
onni
keijomies
Heavyjuuseri
M16
Eximius84
Miliisi
Iciph3r_
Stranger
Seppochu
Sgt.Rane
Puakki
Jarno Väistö
batzmo
phodos
heikki.loytynoja
dbgirl
Joku
Maximus
Karkkipussi
Nimetön
jalakanen
Karvainen Setämies
rillijulle
Kaamos
korkkinado
AAnyway
EdvardH
Lordi-fani

Lisää luettavaa